Foto: CD Projekt Red

Opdating til Cyberpunk

En ny blog post fra CD Projekt Red, udviklerne bag Cyperpunk 2077, har afsløret indholdet af den næste patch 2.1. Hensigten med denne patch er at gøre spiloplevelsen på PS4 og Xbox One serien bedre, hvilket har været meget tiltrængt lige siden spillet udkom. Ifølge CD Projekt Red vil dette være den sidste store opdatering, før de begynder at forbedre spillet med quality of life improvements og en gratis DLC.

Mere korrekt respons fra politiet

En af klagerne, som mange spillere af Cyperpunk har haft, er, at politiet ikke har reageret korrekt. Dette er blevet adresseret. Politiet spawner dermed ikke bare bag spillerens ryg, men bruger tid på at komme frem til gerningsstedet, efter det er blevet rapporteret. Derudover er der også introduceret droner.

Bedre kørsel

Patchen indeholder også en opdatering til køretøjer, som burde gøre det lettere at køre rundt i Night City. Dette er gjort med tilpasninger i koden, både generelt for alle biler, men også for specifikke biler. Derudover er der tilføjet en indstilling som gør det muligt at ændre følsomheden, når man styrer bilen. Det skulle gerne hjælpe folk med at blive på vejen under kørsel.

Mindre risiko for at sidde fast – i din bil

En anden kørselsrelateret opdatering i patch 1.2 er, at spillere, som på en eller anden måde sidder fast, nu kan blive befriet uden at forlade deres køretøj. Denne funktion slår til, når du accelererer men ikke bevæger dig. Det gør dig i stand til at rokke frem og tilbage og dermed komme fri.

Dodge fixed

Dodge ved at dobbelttrykke på en knap kan blive slået fra, men kan stadig udføres ved at dobbelttrykke på crouch (toggle) action knap (normalt c). Derudover burde det blive lettere at flytte bevægelsesknapperne (WASD) rundt til andre taster. Det er dog ikke alle keybindings der er ordnet, men det loves der at blive rettet op på i fremtidige opdateringer.