Oplev PUBG gennem VLDLs enormt sjove linser

Hvis du læser med her, er du sandsynligvis allerede godt inde i esportverdenen. Det kan være, du selv spiller et af de populære spil som for eksempel CS:GO eller League of Legends, og du er sikkert bekendt med vores alle sammen danske CS:GO pros Astralis, som lige nu ligger nummer tre på verdensranglisten.

Denne artikel skal dog hverken handle om CS:GO eller League of Legends, men derimod om spillet PlayerUnknown’s Battlegrounds, som også er bedre kendt som PUBG i interne cirkler. Vi skal nemlig snakke lidt om PUBG og fænomenet Viva La Dirt League (VLDL). Kender du ikke Viva La Dirt League, så er du gået glip af noget stort, men bare rolig – der er stadig tid til at hoppe med på vognen.

PlayerUnknown’s Battlegrounds

Der er så meget materiale og content på nettet disse dage, og så mange muligheder når det kommer til gaming. Du kan bogstaveligt talt spille alt lige fra de gamle old school spil som for eksempel Bomberman, fordybe dig i online muligheder på spilplatforme med apps, så du kan spille direkte fra din mobil, eller opleve nye spilleglæder i de spændende og super interaktive spil som CS:GO, LoL, og PUBG. Så hæng på mens vi tager dig med langt ind i PUBG’s univers med de meget innovative drenge fra Viva La Dirt League.

Lad os starte med at tage et kig på PUBG. Hvad er det i grunden for en størrelse? PUBG er et spil, der bogstaveligt talt har taget esportsverdenen med storm. Spillet blev udgivet i marts 2017, og siden da er det kun steget i popularitet. Det er nu et af de mest streamede spil på streamingsplatformen Twitch. Meget lig det andet meget populære spil, Fortnite, så går PUBG i sin reneste form ud på at overleve blandt 99 andre spillere, der alle vil slå dig ihjel. Du starter med et relativt stort område at lege på, hvor det gælder om at holde sig skjult fra fjender samtidig med, at du skal opsøge de andre spillere for at kunne slå dem ihjel først. Den sidste spiller, der er tilbage, vinder. Det, der gør det ekstra tricky er, at spilleområdet er omgivet af en blå cirkel, der gradvist bliver mindre i takt med, at der bliver færre og færre spillere. Du er i sikkerhed inde i det hvide område, men hvis du bliver fanget udenfor den blå cirkel, så mister du gradvist mere og mere liv, mens du tager damage.

Viva La Dirt League

Nu tænker du måske på, hvad Viva La Dirt League er, og hvad det har at gøre med PUBG. Jo, ser du, Viva La Dirt League er et yderst talentfuldt, og ganske undervurderet, crew fra New Zealand. De producerer originalt og yderst morsomt content på Facebook og deres YouTube-kanal – vi kan kun anbefale, at du skynder at se en af deres geniale videoer! De laver sketches over alt fra dumme fejl, man kan lave i PUBG til Epic NPC Man, hvor man følger non-player characters i Honeywood, til enormt sjove videoer af dagligdagens besværligheder i deres fiktive shop PlayTech.

Det er enormt populært, og i visse tilfælde yderst lukrativt, at være YouTuber i dag. Der er en god håndfuld danske YouTubere og mange flere udenlandske kanaler, der har stor succes på nettet primært blandt de unge. Det lille hold bag Viva La Dirt League er også strøget til tops på grund af sine sjove og on point sketches, der er meget professionelt filmet, opstillet og spillet, og det er en fryd at følge Ben, Alan, Adam, og den notoriske dirt bag Rowan (der dog sværger, at han er en god fyr i virkeligheden), mens de prøver at navigere sig igennem PUBG-landskabet og vinde den famøse Chicken Dinner. Du kan se dem synge en (overraskende god) sang om problematikken med at have en medspiller, der har loot lust, og om hvor nervepirrende det kan være at være et af de sidste hold og skulle prøve at nå ind i den sikre zone, inden det blå kommer for tæt på.

Kort fortalt så beskriver drengene bag Viva La Dirt League, hvordan det ville se ud, hvis PUBG var virkeligt – og de gør det yderst underholdende. Man kan næsten føle Alans fortvivlelse, da han skal vente på at Rowan får ladet sit våben igen, og man kan mærke den håndgribelig spænding, når det lille hold, som består af en række ret forskellige typer, er tæt på at vinde det hele.

Snyd ikke dig selv for et fantastisk godt grin med det fremragende hold bag Viva La Dirt League. Find dem på YouTube og Facebook Watch eller fang dem på Twitch, hvor de livestreamer deres spil.

Artiklen er sponsoreret

Skriv et svar