OpTic har fået en god start ved cs_summit i USA. Foto: Adela Sznajder via DreamHack.

Optic går i opløsning

Optic er nu færdige, da der har været problemer med organisationen og kontrakter, og der har ikke været mulighed for at lave ændringer, købe nye spillere eller løslade fra deres kontrakter.

af Oliver Heide

Hele paraden startede da den 24-årige MSL, der var holdets IGL, bænkede sig selv offentligt på Twitter. Kort efter skrev flere af spillerne på Twitter, at de også var færdige på Optic.

Det skriver Dagens.dk.

Holdet havde ikke klaret sig besynderligt godt på det sidste. Optic røg ud til ESL Pro League uden en eneste sejr, hvor de blev slået af Mousesports, FaZe og BIG. Blot få dage efter annoncerer alle Optic spillerne, at holdet er slut.

Der har været problemer i Optic organisationen, da organisationens moderselskab Infinite Esports er blevet købt af Immortals, der ejer flere esport navne, inklusiv MIBR. Mange turneringsarrangører er imod at have flere hold under samme organisation i samme turnering, og derfor har Optic som brand været til salg siden July. MSL udtaler at det er hovedårsagen til mange af holdets problemer.

cajunb er er netop skiftet til North, hvor han skulle erstatte valde. Holdet har derfor været nødt til at spille med den unge spiller kwezz til ESL Pro League. Det er formentligt også en af årsagerne til, at holdet har valgt at gå i opløsning.

k0nfig har udtalt på Twitter, at han gerne ville spille med MSL og niko, men der er desværre ingen fremtid i det, da deres kontrakter er meget længere end k0nfig’s.

Optic bestod af følgende spillere:

  • niko
  • k0nfig
  • MSL
  • TeSeS
  • ruggah (coach)

Skriv et svar