Kristian 'k0nfig' Wienecke og resten af OpTic er videre til FACEIT Majoren. Foto: Adela Sznajder via Dreamhack flickr.

OpTiC sender North pakkende – videre til DH Summer finale

OpTiC har netop sendt North hjem fra Jönköping i Sverige efter en nervepirrende tæt kamp, der måtte ud i dobbelt overtid på sidste bane.

Skrevet af Jakob Sand Larsen.

Landsmændene fra North kunne ikke hamle op med Kristian “k0nfig” Wienecke og co. denne gang, der altså løb med sejren i overtid på sidste map i bedst af 3-serien.


Første map var Inferno, her startede det tæt ud i første halvleg med en 8:7 score til OpTiC. Spillerne i de grønne trøjer viste derimod bedre takter i anden halvleg, og kunne derved lukke kampen med resultatet 16:11 inden længe.

Andet map skulle afgøres på Mirage, her var det North, der på trods af få skavanker kunne lukke kampen 16:13 i deres favør.

På sidste og afgørende map Train kom OpTiC afsted til en flyvende start efter at have sikret sig selv en vild 13:2 CT-halvleg.

Kampen så næsten afgjort ud, men der var et glimmer af håb for North, da de formåede at vinde pistol runden i anden halvleg.

North gav efterfølgende modstanderne bøllebank runde efter runde og 13 vundne runder senere, lykkedes det dem at hive kampen i overtid.

Takket være en god performance fra “k0nfig” så kom OpTiC tilbage på sporet i overtidsdramaet, og lukkede kampen med scoren 22:18.

Forneden kan du se nogle fænomenale highlights fra opgøret i dag:

‘k0nfig’ med en hurtig 4k:

‘JUGi’ ødelægger angrebet med en AWP 4k:

OpTiC møder enten Imperial eller Gambit i dag klokken 17:00 i finalen.

 

 

Skriv et svar