k0nfig har nu rekorden for flest kills i en kamp i regulær spilletid. Foto: Adela Sznajder via DreamHack, Flickr.

OpTic slog Cloud9; Gade med fremragende præstation

Det danskeprægede OpTic-mandskab spiller i øjeblikket den syvende sæson af ESL Pro League NA, og i nat slog de Amerikas stærkeste hold, Cloud9, som i slutningen af januar formåede at hive sejren hjem ved ELEAGUE Majoren i Boston.

Skrevet af Alexander Wilson

Den syvende sæson af ESL Pro League NA er i fuld gang, og her er det danskprægede OpTic at finde blandt deltagerholdene. Danskerne har i skrivende stund spillet fire kampe i turneringen, og i tre af kampene endda hevet en sejr hjem.

OpTic har indtil videre præsteret at vinde to gange over compLexity. Derudover bragte nattens kampe imod Cloud9 dem endnu en sejr, da de vandt 16-4 på Mirage. Dog tabte de 8-16 på Train, som gør, at holdets stilling i turneringen lige nu er 3-1, hvilket betyder, at de ligger over hold som Liquid, SK og Cloud9. Alle stillingerne kan ses på HLTV.

Især Nicklas “gade” Gade tog stor del i sejren på Mirage, da han med en rating på 1.74 skød Cloud9 ud af serveren. Den tidligere North-spiller Kristian “k0nfig” Wienecke havde dog også stor indflydelse på udfaldet af kampen, og herunder kan du se en af de vigtige plays, han leverede i kampen.

I nat brager OpTic-holdet sammen med danskeren Casper “cadiaN” Møller og resten af Rogue, hvor de skal forsøge at hive yderligere to sejre hjem på henholdsvis Mirage og Inferno. Nattens kampe er som følgende:

04.40: Rogue vs. OpTic

05.50: OpTic vs. Rogue

Kan du holde dig vågen eller bare står tidligt op, så kan nattens kampe følges på streamen herunder.

Skriv et svar