Overwatch-familien får endnu en hero. Se den fulde præsentation i artiklen. Foto: Blizzard

Overwatch tilbageholder stor opdatering i populært ’game mode’

Over de seneste par måneder har Blizzard, der producerer Overwatch, offentliggjort informationer om den nye hero, Brigitte, der bliver introduceret til spillet allerede i næste uge. Der er dog et lille problem, hvis du spiller ’Competitive Play’.

– skrevet af William Demant

Brigitte bliver den 27. hero til at træde inde i Overwatchs farverige univers, næste gang spillet opdateres på tirsdag d. 20. marts. Hun har fået en varm velkomst af Overwatch-spillere fra hele verden, da hendes build betyder, at spillet endelig får en hybrid-hero, der giver dig muligheden for både at heale og supporte. Det skyldes bl.a. Brigittes store skjold, der gør hende i stand til at heale selv på kamptunge områder af banen.

Kommer først til ’Competitive Play’ i maj

Selvom Brigitte først bliver integreret i spillet på tirsdag, har folk med adgang til Overwatchs testservere allerede i et stykke tid haft mulighed for at afprøve hendes forskellige egenskaber. Har man en forkærlighed for det populære game mode Competitive Play, skal man dog vente helt til sæson 10, med at få lov til at bruge den nye karakter. Sæson 9 er netop gået i gang, og sæson 10 forventes at begynde en gang i maj.

Årsagen hertil er sandsynligvis, at spiludviklerne vil give folk en lige chance for at lære den nye hero at kende, førend den bliver brugt i det mere konkurrenceprægede game mode. Derudover har Overwatch tidligere været uheldige med implementeringen af deres nye heros i Competitive Play, da flere enten har været for stærke sammenlignet med andre heros eller prægede af bugs.

Datter af Torbjörn

Brigitte med efternavnet Lindholm skal forestille at være datter af den langskæggede, defensive svensker Torbjörn Lindholm. Man ser tydeligt de nordiske aner og referencer både i hendes visuelle fremtræden og i resten af hendes baggrundshistorie, som man kan høre mere om i den seneste officielle præsentationsvideo. Se videoen herunder.

Skriv et svar