PlayStations Virtual Reality system produceres målrettet masserne. (Foto: PlayStation VR)

PlayStation indrømmer: “Hvis man kun ser på high-end kvalitet, så leverer Oculus nok bedre Virtual Reality.”

Det er ingen hemmelighed, at HTC Vive og Oculus Rift har kvalitet og eksklusivitet som pejlemærker. Playstation VR derimod skal være tilgængelig for alle.

Skrevet af Kasper Frank – kasper@esm.dk

Man kan diskuttere, om det er en indrømmelse, eller om det blot er en konstatering af det åbenlyse. Men ikke desto mindre udtalte vicedirektøren i PlayStation, Masayasu Ito, i et interview med Polygon at Oculus Rift formentlig vil levere bedre Virtual Reality end Playstation VR kan tilbyde gamerne.

“Hvis man kun ser på high-end kvalitet, så leverer Oculus nok bedre Virtual Reality,” siger han.

“Men den kræver også en meget dyr og hurtig PC. Den største fordel ved Sony er, at headsettet virker med PlayStation4. Den er til hverdagsbrug, så den skal være nem at bruge og til at betale. Den er ikke til personen med en high-end PC, men derimod til massemarkedet,” siger han.

Prisen for Playstation VR, er stadig ikke blevet meldt officielt ud, men spekulationerne går på, at prisen ender et sted i mellem 300 og 400 dollars, hvilket svarer til mellem 2.000 og 2.800 kroner. Altså ca. den samme pris, som PlayStation4 kostede, da den kom på markedet.

Herunder kan man tage et tredimensionelt kig på den kommende PlayStation VR:

PSVR
by Jan
on Sketchfab

 

Skriv et svar