Xbox Series S og X
Credit: Shutterstock

Problemer med Xbox Series

Microsoft er ved at undersøge problemet med Xbox Serie S og X-controllere. Flere spillere har oplevet at nogle knapper ikke reagere ved brug. Problemet er både for dem der spiller på konsoller og computer. 

Til IGN har Microsoft udtalt at de er ved at undersøge problemet og arbejder på at finde en løsning. Microsoft har til IGN yderligt udtalt følgende:

”Hos Microsoft har vi alle vores produkter igennem strenge test af kvalitetssikring og er forpligtet til at give kunderne en enestående spiloplevelse. Vi er opmærksomme på, at nogle spil ikke reagerer med vores nye Xbox Wireless Controllers, og vores teams arbejder aktivt på en løsning. For den bedste oplevelse opfordrer vi kunder til at besøge  Xbox Support  for at få hjælp. ”

Xbox Series-controlleren er den seneste konsol med hardware med problemer. Tidligere har Nintendo Switch en lang historie med defekte Joy-cons. 

Så hvis du oplever problemer med din Xbox Series-konsoller, så er Microsoft på sagen. Hvornår fejlen udbedres vides dog endnu ikke.