Foto: Twitter/@PLAYERUNKNOWN

Problemer for PUBG: Asiater teamer på andre servere

Det har tidligere været et problem, og det er det blevet igen. På det seneste der er kommet flere eksempler på, at asiatere ødelægger andre servere ved at arbejde sammen i squads på 20 mand.

Skrevet af Miki Jørgensen

Problemet er især udbredt på de nordamerikanske servere. En reddit-bruger har lavet denne video, hvor han render en i ret stor deling af spillere, som snyder. Dette eksempel er fra de sydamerikanske servere.

I tråden beklager flere brugere sig over at det samme skete i H1Z1, og det var med til at ødelægge oplevelsen for dem. Én siger, at han brugte mere tid på at rapportere snydere end selv at spille.

En anden redditor skriver i en tråd, at han spillede 15 random squad games og alle spillere på nær en var asiat. Mange mener desuden, at problemet er endnu værre, da det tidligere også var asiatere der ofte brugte bots og hacks.

Flere opfordrer Bluehole til at låse de asiatiske servere, så man undgår problemet. Det vil betyde, at hvis man spiller fra en computer i regionen, så er man tvunget til at spille på disse servere.

Skriv et svar