Foto: PUBG

Problemer i PUBG: Folk AFK farmer

Mange personer er begyndt at joine et game og gå AFK som solo i squad i det populære spil.

Skrevet af Miki Jørgensen

“Away from keyboard”-farmingen står så slemt til, at helt op til halvdelen af flere servere har problemer med personerne. Flere reddit-tråde er kommet frem, hvor brugerne viser screenshots af en hel hær af AFK’ere, der kun joiner for at få BattlePoints – in-game valutaen, som du kan købe crates med.

Fordi man som solo i squad får flere BP end, hvis man er alene på en solo-server, så er det især på disse servere, hvor man pludselig kan miste halvdelen af deltagerne efter den blå zone har rykket sig.

Ligesom i CS:GO kan man sælge sin inventar for rigtige penge, og det er netop dette disse AFK’ere udnytter. Ved at få BP til et crate, så sælger de det videre for rigtige penge, og på den måde tjener de på det. Tidligere var det især nogle items, som gik op til 300 dollars, som man gik efter.

Spiludviklerne er klar over problemet og siger også, at de har lagt mærke til, at der er begyndt at blive udviklet bots. Derfor er de i gang med at finde ud af, hvilke skridt de skal tage, så en server forbliver ét stort battle royale og ikke Hunger Games lite.

Skriv et svar