Foto: Bluehole, Inc.

PUBG Anticheat: Over 1 million udelukket for snyd i januar

PUBG’s Anticheat kaldt, BattlEye, har enten fået meget stor succes, eller også er snyd i PUBG ved at tage overhånd, da det nye Anticheat har udelukket over 1 millioner spillere i blot januar måned.

Skrevet af Emil Terkelsen – emil@esm.dk

Snyd er efterhånden et større problem inden for esports-verden, og især har PUBG’s indtog i Kina medført et større antal snydere.

PUBG gør dog en indsats i samarbejde med deres anticheat, BattlEye, og de har blandt andet været med til at få 120 snyd-programmører anholdt i Kina.

Det er samtidig svært at afgøre om hvorvidt, at snyd blive et større problem i PUBG, eller om deres nye anticheat blot har haft stor succes med at finde frem til snydere.

I januar måned blev over 1 million PUBG-spillere dog udelukket, afslørede anticheat-programmet på deres Twitter:

Inden udgivelsen af PUBG 1.0 havde spillet blot udelukket 1,5 millioner spillere, og det ser ud til i forlængelse af deres flotte måned i januar, at de fortsat vil prøve at forbedre deres anticheat.

En ny opdatering af deres anticheat-program i spillet skal nemlig udelukke spillere, der bruger tredjeparts-programmer til at få en uretfærdig fordel i spillet:

“Hvad alle disse programmer har tilfælles er, at de alle transformerer spil-filer. Programmer der ikke nødvendigvis giver en fordel kan også risikere at blive blokeret,” fortæller en af spiludviklerne på PUBG’s officielle forum.

Opdateringen vil blive en del af spillet i løbet af den kommende nat, og det forventes at de fortsat vil udelukke mange spillere, da snyd er et udbredt problem i PUBG.

Skriv et svar