PUBG ser ud til snart at blive udgivet til PS4. Foto: Bluehole inc.

PUBG med ved IEM i Oakland

Det populære battle royale-spil er blevet en del af Intel Extreme Master i Oakland, når det løber af stablen i midten af november.

Skrevet af Miki Jørgensen

På trods af dårlig omtale den senere tid med blandt andet connection issues, så er Playerunknown’s BattleGround blevet en del af IEM. Det oplyser de på deres hjemmeside.

Puljen vil blive på 200.000 dollars og de fire første hold er allerede blevet inviteret. Der er tale om Team SoloMid, Team Liquid, Noble og Luminosity.

Ydermere oplyser IEM, at flere hold vil blive inviteret, og at hold fra Europa også vil modtage en invitation. I alt vil 20 hold deltage i turneringen, hvor ti vil blive inviteret direkte, mens de resterende skal i gennem en kvalifikation.

I alt skal de 20 hold i gennem otte kampe, hvor de får point afhængig af deres placering i de otte kampe. Vinderen – af både præmiepengene og den dejlige kyllingemiddag – bliver hvem der end får samlet flest point efter den ottende kamp.

Ved den seneste store turnering i PUBG deltog Copenhagen Flames med stor succes, hvor de samlet fik en flot anden plads. Men da der er tale om en firemands-turnering ved IEM, så skal de ud at finde to flere, da de lige nu kun har to på holdet i form af Martin “Avnqr” Gøth og Ali “Ponyrideren” Bdair.

Dog hviler der stadig en mørk sky over spillet. De seneste tids problemer har medført, at man snakker om, at spillet stadig ikke er “e-sports klar”. Alligevel har IEM valgt at hoppe på hype-toget og valgt at tage det populære spil med.

De mange bugs i spillet har været med til at sætte spørgsmåltegn ud fra boksen “e-sports klar”. Det oplevede Michael “shroud” Grzesiek i et af sine spil.

Men de har alligevel lavet en hype-trailer til turneringen.