Astralis tager endnu en uge som verdensetter. Foto: Adela Sznajder via DreamHack

Ranglisten opdateres: Complexity på vej i top 10?

I går opdaterede HLTV endnu en gang deres velkendte rangliste. Den byder ikke på de store overraskelser, men en række hold æder sig stille og roligt ind på de etablerede hold i Top 10. Er der et skifte på vej i toppen?

Flere danske hold er røget tidligt ud af FACEIT Major-turneringen. Kun verdensetteren Astralis har klaret sig videre til slutspillet i turneringen. Trods resultaterne holder North dog stadig fast i ranglistens 6. plads. OpTiC Gamings tidlige exit betyder derimod, at holdet rykker endnu seks pladser ned af listen og ender på en 21. plads.

I top 10 er der denne uge kun få ændringer. FaZe og Mousesports bytter plads, hvilket betyder at FaZe igen er kravlet helt op på en 4. plads. Samtidig indtager BIG en 8. Plads efter holdets videre avancement i FACEIT Majoren. Det betyder, at NiP nu indtager 9. pladsen. NRG ryder ud af top 10, mens fnatic i stedet overtager 10. pladsen.

Mest bemærkelsesværdigt er det dog, hvordan at Complexity i løbet af de seneste uger er rykket tættere og tættere på listens top. Complexity er i denne uge steget yderligere seks pladser til en samlet 18. Plads. Til sammenligning er det ikke mere end fem måneder siden, at de lå på verdensranglistens 52. plads.

De unge talenter fra Fragsters holder med nød og næppe fast i den prestigefulde top 30. De rykker fra en 29. plads til en 30. plads.

Skriv et svar