Heroic er i finalen ved Copenhagen Games. Foto: RFRSH Entertainment

Ranglisten opdateres; Heroic er tre pladser fra Astralis

Verdensranglisten har fået sin ugentlige opdatering, og her fortsætter North ned af, mens Heroic går en plads frem, og er dermed blot tre pladser bag Astralis, der nu indtager en ottendeplads.

Skrevet af Emil Terkelsen – emil@esm.dk

Heroic må efterhånden ses som værende Danmarks næstbedste mandskab, da de nu kravler op på en 11. plads, og det betyder, at de kun er tre pladser bagefter Astralis, der ryger ud af top 5 efter et blandet resultat ved StarSeries, hvor de røg ud i kvartfinalen.

Kigger man længere ned finder man det tredje danske mandskab, der denne gang er North, som indtager en 17. plads. Det skyldes hovedsageligt, at de ikke har fået skrabet nogle point sammen, da de ikke var at finde til StarSeries.

Alle tre danske mandskaber får dog rig mulighed for at forbedre deres plads, når IEM Katowice fra i morgen af skydes i gang.

I toppen af listen finder man stadig FaZe, der er tæt efterfulgt af SK Gaming og Cloud9.

Derudover indtager mousesports fjerdepladsen efter deres sejr ved StarSeries i-League, og det markerer også deres højeste rangering på listen nogensinde. Det internationale tophold er efterfulgt af deres finalemodstander fra StarSeries i-League, NaVi.

Udenfor top30-listen er Fragsters stadigvæk tæt på at bryde igennem, men de går, på trods af acceptable præstationer i den seneste uge, tre pladser tilbage, og de er derfor at finde på en 36. plads.

Den fuld rangliste, lavet af HLTV, kan findes lige her.

Skriv et svar