Fragsters er nu nede på kun tre spillere. Foto: Adela Sznajder via. DreamHack

Refrezh forlader Fragsters

Det er netop blevet offentliggjort, at det unge talenthold, Fragsters, nu kun tæller tre spillere, da Ismail “refrezh” Ali netop har forladt holdet i kølvandet af, at Lucas “Bubski” Andersen måtte forlade drengene for at tage en pause fra CS på konkurrenceniveau.

Skrevet af Alexander Wilson

Det er ikke længe siden, at det blev offentliggjort, at Bubski ikke længere ville være en del af Fragsters-mandskabet grundet nogle personlige problemer, som gjorde, at han havde brug for en pause fra CS på højt plan.

Nu er Fragsters dog nede på kun tre spillere, da endnu en spiller, refrezh, har trukket sig fra holdet. Refrezh har ellers været en del af holdet siden februar, og siden han tilsluttede sig, har de unge talenter vist gode takter.

Alle rejser har en ende og min rejse med disse drenge slutter nu. Vi har opnået gode ting sammen, men for mit vekommende er det tid til at prøve noget nyt.“, fortæller 20-årige refrezh til HLTV.

Drengenes kontrakter med organisationen slutter i starten af det nye år, og med kun tre spillere på holdkortet ser det nu presset ud.