BLAST Pro Series i Royal Arena, november 2018. Foto: via. RFRSH Entertainment.

RFRSH Entertainment tiltrækker investering på 74,5 mio.

Virksomheden bag Astralis, Heroic og BLAST Pro Series, RFRSH Entertainment, modtager investering på 74,5 millioner kroner. 

Skrevet af Markus Ambrosius

RFRSH Entertainment har gentagne gange bevist, at virksomheden hører til i verdenseliten, hvad angår esport. Den danske virksomhed står ikke alene bag verdens bedste Counter-Strike-hold, Astralis. De afvikler også esportsbegivenheder, der tiltrækker global opmærksomhed.

Nu har RFRSH endnu engang fået et økonomisk skulderklap i form af såkaldt venturekapital på hele 74,5 mio.

RFRSH Entertainment skal markere sig som global esports-aktør

BLAST Pro Series’ maskinrum og Astralis’ bagland, RFRSH Entertainment, får som sagt skudt endnu flere midler i deres esportseventyr. Ifølge RFRSHs egen CEO, Nikolaj Nyholm, skal midlerne hjælpe virksomheden med at nå ud til endnu flere esportsfans:

Esporten er en global milliardindustri i kraftig vækst, og i RFRSH Entertainment ser vi et markant potentiale i udviklingen af live-formater og produktion af digitalt indhold til de 3-400 millioner fans, der på globalt plan anslås at være i esporten allerede nu. Vores ambition er, at nå et langt bredere publikum, og vi ser esport som mainstream underholdning på niveau med NBA, UFC, fodbold, film og digital underholdning på nettet.

Nikolaj Nyholm antyder også, at vi kommer til at se endnu flere esportstiltag fra RFRSHs hånd. Om det drejer sig om Astralis’ nye League of Legends-satsning eller flere BLAST Pro Series-begivenheder, må tiden vise:

Vi har i RFRSH Entertainment indtaget en førerposition på flere områder, og den position ønsker vi at fastholde og udvide. Vi investerer fortsat markant i organisationen og udviklingen af vores produktportefølje på alle niveauer, og investeringer som denne er essentielle, hvis vi skal indfri selskabets globale ambitioner, siger Nikolaj Nyholm, CEO i RFRSH Entertainment

Det er nærmere bestemt Creandum, Sunstone og Vækstfonden, der står bag den samlede investering på 74,5 mio.