Credit: Shutterstock

Rig på cosmetics og battlepass

Når der bliver omtalt online spil, er Fortnite ofte umulig at undgå. Det er en stor succes og får spalteplads selv hos de store mediehuse. Men Fortnite er ikke ene. PUBG ligner på mange punkter Fortnite og selvom spillet måske ikke kommer så meget op i medierne, så tjener udviklerne alligevel kassen.

7 millioner dollars – om dagen!

En ny rapport skriver, at PUBG har indtjent 7 millioner dollars, om dagen i hele år 2020 i gennemsnit. Nogle måneder og dage har været lavere end andre, mens andre har givet højere indtjening. Det har særligt været i begyndelsen af sidste år, hvor store dele af beløbet blev tjent ind, men selv på dårlige dage har indtjeningen været høj.

Fra $5 til 5 milliarder dollars

Det siges, at PUBG har tjent over 5 milliarder dollars gennem sin levetid. Et beløb der virker vildt højt, men sammenlignet med at spillet nu er blevet downloadet over en milliard gange bliver tallene mere overkommelige. Hvis alle der har downloadet spillet også har brugt penge, kræver det bare fem dollars fra alle spillere.

Plads at udvikle sig

Selvom PUBG har konkurrence fra Fortnite lyder det fra Gamespot, at spillet oplever vækst igen. Dette skyldes blandt andet at Fortnite har haft nogle udfordringer med tilgængelighed på det mobile marked, særligt hos Apple. Derudover kommer der snart en ny stor opdatering til spillet: PUBG New State, der giver spillet en futuristisk makeover. Opdateringer som denne vil uden tvivl atter få folk til at svinge kortet.