Rocket League satser i høj grad på Esport.

Rocket League er klar til at lade Xbox og Playstation spillerne møde hinanden

Den forgangne uge har der været en del snak omkring mulighederne for at lade Xbox og Playstation spillerne konkurrere mod hinanden online. Måske bliver det snart muligt.

Skrevet af Kasper Frank – kasper@esm.dk

Hverken Microsoft eller Playstation folkene er afvisende overfor ideen om at lade spillerne fra de to konkurrerende fællesskaber mødes online.

Selvom Microsoft måske er en smule mere positivt stemte overfor ideen, og endda har inviteret Sony-folkene til en cross-play møde, så er de to fronter dog enige om, at det må være op til spiludviklerne at kombinere de to platforme.

Det mener Psyonix Studios, der står bag Rocket League allerede, at de har gjort.

“På det tekniske område fungerer det hele. Vi har regnet den ud, og nu mangler vi bare lidt tid, til at få det op og køre. Det sidste, vi nu mangler, er, at finde ud af hvor vi står rent politisk. Så er det ellers bare fuld damp fremad med at færdiggøre den løsning, som vi allerede er i gang med,” siger underdirektøren i Psyonix Studios, Jeremey Dunham til Gamespot.

Som spiludvikler er han meget interesseret i, at Rocket League har så mange spillere som overhovedet muligt. Han henviser til en selvforstærkende virkning, hvor spillere stopper med at spille et spil, hvis de oplever, at serverne ikke er fyldte.

“Jo flere personer, som du kan smide ind, dets mindre er risikoen for, at denne psykologiske virkning slår ind,” siger han.

Hvis eller når det lykkes at kombinere de to platforme, vil det uden tvivl give genlyd i Esporten, og man kan sagtens forestille sig, at det vil give endnu et skub til den i forvejen stigende popularitet, som professionel Esport på begge konsoller oplever i øjeblikket.

Her er 15 minutter med Rocket League lir:

 

Skriv et svar