Rogue og OpTic Gaming
Rogue og OpTic Gaming spillede uagjort fredag morgen i ESL Pro League

Danskeropgør i NA: K0nfig og cadiaN deler i porten

OpTic Gaming og Rogue krydsede klinger, inden solen var stået op over det ganske danske land, men det skulle naturligvis ikke afholde amerikanerne fra at blive fortrinligt underholdt.

Skrevet af Markus Ambrosius

Der var næppe mange danskere, der så med, da Rogue og OpTic mødte hinanden i ESL Pro League fredag morgen. I så fald må det have været med søvn i øjenkrogen, eftersom klokken endnu ikke havde passeret 05:00, da vores oversøiske CS:GO-danskere tørnede sammen.
Det danske OpTic-mandskab får en solid start på serien med en 16-7-sejr på Mirage, hvilket i høj grad kan krediteres k0nfig, der viser sig afgørende på seriens første map med et par gode clutches.

Ligeså dominerende OpTic var på første map, mindst ligeså dominerede skulle Rogue vise sig at være på Inferno. Rogue og cadiaN overtog serveren, og andet map ender 16-3.

Man kan kun håbe, at der var nogle trofaste, danske CS:GO-fans, der var stået tidligt op for at se kampen, fordi cadiaN skulle vise sig at være den helt store oplevelse på Inferno med en ADR på 130.1

OpTic må altså nøjes med at splitte serien mod cadiaN og co.

Skriv et svar