Her ses Ronda Ronsey på coveret til EA sports UFC2.

Hun begyndte at spille World of Warcraft for at få en rolle i filmen

I et interview med Gamespot afslører den hårdtslående MMA-kæmper Ronda Rousey hvorfor hun begyndte med at spille WoW.

Skrevet af Kasper Frank – kasper@esm.dk

Mange ved måske, at den tidligere verdensmester i UFC Ronda Rousey har en forkærlighed til World of Warcraft. Hun bruger utallige timer om ugen i selskab med sin Night Elf Hunter og sin Blood Elf Rogue.

Men faktisk begyndte hun først at spille WoW kort tid efter, at det blev offentligt meldt ud, at der skulle laves en spillefilm over spillet, og det er der en helt bestemt grund til.

“Da de begyndte at lave en Warcraft film, tænkte jeg “Den vil jeg være med i!” Og det var det, der fik mig til at spille World of Warcraft. Så jeg kom lidt baglæns ind i det. Det startede som rolleresearch til en rolle, som jeg vidste, at jeg ikke ville få. – Jeg havde ikke tiden, eller optagelserne var allerede startede. Men det er ret cool, når to verdener mødes på den måde,” siger hun i et interview med spilsiden Gamespot.

I interviewet fortæller hun også, at hun mener, at det er en god ide, at basere flere film på store computerspil, og hvis chancen byder sig, så vil hun allerhelst spille rollen som Samus Aran fra Nintendo spilserien.

I 2016 udgaven af EA sports UFC kan man selvfølgelig spille som Ronda Rousey, i kampen om verdensmesterskabet i den største MMA organisation.

Warcraft filmen lander i biograferne d. 10. juni, og herunder kan du se traileren:

Skriv et svar