Nærbillede af chip fra Qualcomm. Credit: Shutterstock

Rygte: Ny Android-konsol

Qualcomm er et firma, der beskæftiger sig med hardware, som med stor sandsynlighed er noget, der er inde i din telefon. De er en af verdens største chipproducenter, og de laver det hurtigste chipset til Android-enheder. Med den store interesse der er for gaming, vil Qualcomm have en del af kagen. De arbejder nemlig på en Nintendo Switch lignende spillekonsol. 

Ny håndholdt konsol i 2022

Hvis man skal tro rygterne, så vil den nye mobile håndholdte konsol være på markedet i 2022, dog er dette ikke fastlagt, da enheden ikke er færdigudviklet endnu. Android Police, som er kilden til rygtet, skulle angiveligt have set billeder af enheden, og den skulle have associationer til Nintendo Switch. 

Stort batteri

Spillekonsollen vil være udstyret med Qualcomms egen hardware og derudover med Android 12, og så skulle den have 5G. Til sammenligning er en Nintendo Switch 6,2 tommer, hvor denne Qualcomm enhed vil have 6,65 tommer. Den nye konsol skulle være udstyret med et stort batteri, nemlig et batteri med 6.000 mAh. 

Aftagelige controllere og aktiv køling

Spillekonsollen skulle angiveligt være med aftagelige controllere og aktiv køling. Spil kan hentes på Google Play hvor man bl.a. finder spil som Call of Duty og Fortnite. Skriver mobilsiden.dk.

Har du ikke haft tid til at prøve det endnu, kan du prøve appen Laterz, som er en app der hjælper dig med at planlægge din dag.