Real Madrid er muligvis på vej ind på eSport-scenen. Foto: Real Madrid

Rygte: Er Real Madrid på vej ind i eSport?

FIWC har offentliggjort invitationerne til den kommende FIFA-turnering i 2017 og flere klubber heriblandt Real Madrid, der endnu ikke er gået ind i eSport, står på listen over invitationer.

Skrevet af Emil Terkelsen – emil@esm.dk

Flere klubber på listen over invitationer til FIWC-kvalifikationen er allerede gået ind i eSport ved at skrive kontrakt med FIFA-spillere, og den er heller ikke lige blevet opdateret, da “Agge” i foregårs ifølge TV2 Sport skulle have landet en aftale med PSG.

Herunder kan listen over invitationer ses:

fiwc17-invites

Og som det ses står både klubber som Real Madrid og Bayern München på listen, og rygterne er allerede så småt gået i gang med at florere.

Logisk set ville det også være mærkeligt at være på en liste over invitationer til verdensmesterskaberne i FIFA, hvis ikke man havde noget i ærmet.

Udover de to gigantiske klubbers muligvise indtog i eSportsverdenen har yderligere seks spanske klubber annonceret på Twitter, at de har planer på tegnebrættet omkring en udvidelse, der omfatter en eSportsektion i klubberne.

Det bliver sandsynligvis endnu en håndfuld FIFA-spillere, der får æren af at spille for de professionelle fodboldklubber, da det i den seneste tid har været en tendens for sportklubbernes indtrædelse i eSport.

Dog har flere klubber også taget skridtet videre og investeret i andre spiltitler så som CS:GO, LoL og HeartStone. Her er det værd at nævne basketballklubben Philadelphia 76ers, der valgte at opkøbe Dignitas, hvilket herunder indebar deres danske CS:GO hold.

Indtil videre har i alt 23, hvis man medregner de seks nye, sportsklubber gået ind i eSport, og her kan en tidslinje ses, som The Esports Observer skal krediteres for at have lavet:

tidslinje

 

Skriv et svar