Foto: Fra TSM Legends på Youtube

Rygtemøllen i gang: Ny træner til Bjergsen?

I morgen udløber mange kontrakter for mange LCS-spillere, og derfor har antallet af rygter også taget til. Vi har samlet nogle stykker af dem her.

Skrevet af Miki Jørgensen

I mange år har Søren “Bjergsen” Bjerg været betragtet som en af de største spillere, men det har haltet med de internationale resultatet. Derfor vælger Team SoloMid måske med at gå på kompromis med sig selv. Tidligere har holdejer, Andy “Reginald” Dihn, udtalt, at han vil vinde Worlds med et vestligt hold. Men lige nu gå rygterne på, at han snakker sammen med Immortals nu tidligere coach, Kim “SSONG” Sang-soo.

“SSONG” havde stor succes med sit Immortals hold, hvor de endte på en anden plads ved Summer Split efter netop TSM.

Også i EU er rygtemøllen i gang, og mange danskere bliver nævnt. Endnu er det uvist, om Jesper “Zven” Svenningsen tager endnu en tørn hos G2 Esports. Han har fået lov til at udforske sine muligheder.

Danskerkolonien hos Fnatic bliver muligvis også én færre. Jesse “Jesiz” Le overlader muligvis pladsen til Zdravets “Hylissang” Iliev Galabov fra Unicorns of Love. Tidligere har “Jesiz” været assistenttræner og denne mulighed skulle stadig være til stede hos Fnatic-organisationen.

Til sidst er der stadig mange rygter omhandlende danskere ved Splyce. Alles kontrakter udløber, og der er intet nyt om de underskriver en ny eller med et andet hold.