Arkiv. Foto: Riot.

Rygter: Bjergsen får to nye holdkammerater heriblandt en dansker

TSM skuffede ved Worlds endnu engang, og nu ser det ud til, at der er ændringer på vej, hvilket indebærer, at “Bjergsen” får endnu en dansker ombord på det ellers succesfulde TSM-brand.

Skrevet af Emil Terkelsen – emil@esm.dk

Den anerkendte Esports journalist “DeKay” har netop udgivet en nyhed på sin blog, persources, at TSM er på vej til at erhverve sig to nye spillere fra G2 Esports i form af danske “Zven” og “Mithy”.

Det kommer efter endnu et skuffende Worlds, hvor de blev slået ud i gruppen af EU’s Misfits.

Ifølge DeKay vil de to nye spillere erstatte “Doublelift” og “Biofrost” på deres respektive positioner, men det er først muligt at handle de to nye spillere efter den 21. september, når transfervinduet åbner.

Importreglen låser Svenskeren

Det er dog samtidig værd at nævne, at det skaber nogle problemer for “Svenskeren”, der blot har været i TSM og NA i to år, og derfor kan han ikke være en del af den nye startfemmer på grund af importreglen, der betyder, at man skal have minimum tre spillere fra regionen eller spillere udefra, der har været i regionen i mindst fire år.

Omvendt går Bjergsen ikke ind under denne importregel, da reglen først kom i 2016. Her havde han allerede været hos TSM i tre år, og de tidligere importregler lød på, at man blot skulle være i regionen i to år for at blive betragtet som en ikke importeret-spiller.

Derfor vil TSM’s hold se således ud:

  •  Kevin “Hauntzer” Yarnell
  •  Søren “Bjergsen” Bjerg
  •  Alfonso “Mithy” Aguirre Rodriguez
  •  Jesper “Zven” Svenningsen
  •  Dennis “Svenskeren” Johnsen (Inaktiv pga. importreglen)