"Golden" (th) kan være på vej ud af Cloud9. Foto: Skærmbillede fra Twitch

Rygter: KioShiMa bliver en del af Cloud9

Franske Fabien “kioShiMa” Fiey rejste med Cloud9 til Danmark, da de i weekenden deltog i BLAST Pro Series i København. Her skulle han agere stand-in for Tyler “Skadoodle” Latham, som har indstillet karrieren. Nu siger rygter, at Cloud9 overvejer kioShiMa som fast mand på holdet.

Skrevet af Alexander Wilson

Ifølge esportsmediet VPEsports er Cloud9 tæt på at have fundet erstatningen for Skadoodle, som lagde musen på hylden for en lille måned siden. Her er det efter sigende franske kioShiMa, der skal overtage pladsen. Han var med holdet til BLAST Pro Series i Royal Arena i weekenden, men her blev det dog ikke den helt store succesoplevelse.

Cloud9 endte på 5. pladsen, men de slog dog både MIBR og FaZe i gruppespillet, og ligeledes spillede de tæt op med Natus Vincere og Astralis. Holdet ligger i øjeblikket helt nede på 25. pladsen på verdensranglisten efter tabet af Skadoodle.

Hvis kioShiMa bliver fast mand på holdet, ser holdkortet ud som følger:

 William “RUSH” Wierzba
 Timothy “autimatic” Ta
 Robin “flusha” Rönnquist
 Maikil “Golden” Selim
 Fabien “kioShiMa” Fiey

Holdets næste officielle kamp er først på næste tirsdag, når de har kampe i ESL Pro League Season 8 NA. Her ligger de i øjeblikket på en 9. plads med syv vundne kampe og hele 11 tabte. Om kioShiMa er den rette til at lave om på det, må tiden vise.