Team Liquid ser ud til at gå holdændringer i møde. Foto: ELEAGUE

Liquid bænker stanislaw; Steel bliver en del af startfemmeren

Amerikanske Liquid skuffede i deres seneste turnering ved iBUYPOWER Masters, men det kommer stadigvæk som en skuffelse med en holdændring, da de netop vandt den amerikanske Minor og sikrede sig en billet til Major-kvalifikationen.

Skrevet af Emil Terkelsen – emil@esm.dk

Team Liquid ser ud til at gå holdændringer i møde ifølge den anerkendte Esports-jornalist, “DeKay”, afslører han i en nyhed på sin blog.

Det kommer dog som en overraskelse, da Liquid netop har vundet den amerikanske Minor, hvor de udover de knap 200.000 danske kroner også sikrede en plads ved den prestigefyldte Major-kvalifikation til ELEAGUE Majoren i 2018.

Det skulle angiveligt være “stanislaw”, der er blevet sat ud på bænken.

Brasilianske “steel” reporteres ligeledes til at blive stand-in for holdet ved den kommende store turnering, IEM Oakland, hvor også danske Astralis vil være tilstede.

Steel er dog låst ved den kommende Major, da han deltog med Immortals ved Minoren, et hold der mest af alt ser ud til at smuldre efter, at “boltz” og nu “steel” kunne være på vej væk, hvilket er de eneste to spillere tilbage fra holdet, der gik hele vejen til PGL Krakow Major-finalen.

Dermed vil Liquid fremover bestå af følgende:

 Nick “nitro” Cannella
 Josh “jdm64” Marcano
 Jonathan “EliGE” Jablonowski
 Russel “Twistzz” Van Dulken
 Lucas “steel” Lopes

***Opdatering: Det er nu blevet offentliggjort af organisationerne, at “steel” vil være Liquids nye permanente spiller.

Skriv et svar