Det tidligere 100 Thieves og Immortals mandskab, dog uden kNgV, ser ud til at skrive under med SK Gaming. Foto: Pierre Yves Laroche via DreamHack.

Rygter: SK Gaming tæt på at skrive under med Ex-100 Thieves

SK Gaming er angiveligt tæt på at få et nyt CS:GO-hold, da de er i forhandlinger med det tidligere 100 Thieves mandskab. Det kommer i kølvandet på flere rygter om, at deres nuværende CS:GO-hold ikke har intentioner om at forlænge deres kontrakter.

Skrevet af Emil Terkelsen – emil@esm.dk

SK Gamings nuværende CS:GO-hold har kontraktudløb i juli, og her vil de angiveligt ikke forlænge med den tyske organisation.

I stedet ser det ud til ifølge DBLTap, at den tyske organisation er i forhandlinger med det tidligere 100 Thives mandskab.

Det ville i samme ombæring betyde, at de vil beholde deres tidligere aktive spiller, “felps”, på kontrakt, og det forventes, at han vil udfylde den sidste plads på det brasilianske hold.

Den ledige plads på holdet er kommet efter et twitter-drama med “kNgV”, som endte med at have endnu et udbrud på twitter, der i sidste ende fik ham smidt ud af 100 Thieves, hvilket ligeledes var sket for den kontroversielle spiller under Immortals-organisationen.

Dermed vil SK Gaming efter, at deres nuværende CS:GO-hold skifter organisation, angiveligt bestå af følgende:

 Henrique “HEN1” Teles
 Lucas “LUCAS1” Teles
 Lincoln “fnx” Lau
 Bruno “bit” Lima
 João “felps” Vasconcellos

Skriv et svar