Marco "Snappi" Pfeiffer og resten af OpTic-mandskabet møder ENCE i en kamp om en Major-plads. Foto: DreamHack via Flickr

S1mple skyder Heroic ud af StarSeries i-League

Danskerne fra Heroic skulle tidligere i dag ud i en knald eller fald kamp imod ukrainerne fra Natus Vincere. Her kom danskernes evner på prøve, og selvom de formåede at lave et comeback på andet map, så tabte de kampen 1-2, som betyder, at de nu er ude af turneringen.

Skrevet af Alexander Wilson

Danmarks andet bedste hold, Heroic, spillede i dag en afgørende kamp imod Natus Vincere, som skulle afgøre hvem af de to hold, der skulle videre i StarSeries i-League i Kiev, og hvem der skulle pakke kufferten og flyve hjem.

Første map blev spillet på Train, og var en nervepirrende kamp imellem de to sultne hold. Her var det et tæt løb hele kampen igennem, og danske Heroic formåede at vinde hele syv runder på terrorist siden. Dog trak ukrainerne det længste strå og vandt kampen med nød og næppe 16-14.

Se herunder Natus Vinceres helt egen Aleksandr “s1mple” Kostyliev vinde pistolrunden med en CZ75A og fire flotte headshots.

Andet map blev Mirage, og her kom Heroic skidt fra start med kun fire runder på terrorist siden. Herefter vandt de dog pistolrunden på counter-terrorist siden og hev så runde efter runde hjem. Danskerne gjorde det umulige og vandt hele 12 runder i streg, og lukkede derfor kampen med cifrene 16-11.

Overpass var sidste og afgørende map, og her kom Heroic igen bagud 4-11 ved halvleg. Denne gang var Natus Vincere klar, og Ioann “Edward” Sukhariev umuliggjorde det for danskerne med tre kills i anden pistolrunde.

Dermed så det rigtig skidt ud for Heroic, og det medførte, at Natus Vincere hurtigt vandt de sidste fem runder, der skulle til for at vinde kampen. Med dette resultat er Natus Vincere nu videre i turneringen om de 1.800.000 kroner, og Heroic må derfor tage hjem med et 2-3 nederlag i bagagen.

Stillingen i Swiss-systemet til StarSeries i-League ser derfor således ud:

 FaZe 3-0
 G2 3-0
 SK 3-1
Astralis 3-1
 Liquid 3-1
 Natus Vincere 3-2
 Renegades 3-2
 mousesports 3-2
 Cloud9 2-3
 HellRaisers 2-3
 Heroic 2-3
Gambit 1-3
TyLoo 1-3
Virtus.pro 1-3
fnatic 0-3
MVP PK 0-3

Astralis er derfor det eneste danske hold, der er videre i turneringen. Med en hviledag i morgen fortsætter turneringen fredag den 23. februar, hvor det denne gang er Astralis der skal prøve kræfter mod det stærke Natus Vincere mandskab.

Fredagens kampe til StarSeries i-League ser ud som følgende:

mousesports vs. G2

SK vs. Liquid

Natus Vincere vs. Astralis

Renegades vs. FaZe

Skriv et svar