Foto: Adela Sznajder via DreamHack

Så tæt var s1mple på MiBR-skifte

I begyndelsen af 2018 var MiBR – dengang SK – på jagt efter store profiler. Tættest kom de på S1mple, der ifølge medierne var meget tæt på et skifte til det brasilianske hold, men i sidste ende skete det som bekendt ikke.

Men hvor tæt var det egentligt på at ske? I et større interview med Mais Esport, som er oversat af HLTV var det faktisk ret tæt – men s1mple var ikke holdets første prioritet.

“Vi havde ikke tænkt på s1mple til at starte med. Vi havde tænkt på NiKo og Shox, men Shox kunne ikke komme på grund af sin kone,” udtaler holdets manager, Ricardo “dead” Sinigaglia.

“Så var et NiKo og rain, men rain ville ikke skifte, og uden ham ville NiKo ikke skifte. Så tænkte vi på s1mple og KRIMZ, fordi KRIMZ’ kontrakt med fnatic var ved at udløbe, men det lykkedes ikke.”

“Så var det at s1mple sagde: “Hvad med flamie?”. Vi havde nogle snakke, vi mødtes med alle. s1mple sagde: “Jeg kommer, jeg kommer”.

Ifølge artiklen skulle dead efterfølgende have sagt, at skiftet var så tæt på at ske, at flamie rent faktisk stod i lufthavnen, da s1mple annoncerede at han ikke ville skifte alligevel. Det afviser flamie dog over for HLTV, hvor han i stedet præciserer, at han blot havde købt flybilletterne til turen over til SK-holdet.

Siden hen jagtede man Stewie2k og autimatic, men da heller ikke autimatic ønskede at skifte til holdet, valgte man i stedet at gå med tarik og Stewie2k. De to blev aldrig en succes på holdet, og det endte hurtigt med at MiBR gik tilbage til et rent brasiliansk mandskab.

Skriv et svar