Foto: Shutterstock

Sådan får du mere tid til esport

Som gamer er en af de største og mest irriterende udfordringer, at man gerne vil spille hele tiden, men omgivelserne omkring en giver ikke lov. Det giver en masse irritationer, som ingen i husstanden kan trives med.  

Derfor får du her nogle bud på, hvordan du kan blive ved med at game, uden at det ødelægger husfreden. Det handler meget kort om, at du husker at gøre din pligter i huset, så du har gjort dig fortjent til at tage noget tid væk fra de andre.  

Inden du læser videre, så tjek lige cashpoint anmeldelse ud. Det kunne måske have interesse for dig. 

Gamerens største udfordring 

Den største udfordring som gamer er, at der mennesker omkring en, som ikke gamer. Det kan være kæreste, forældre, søskende, børn osv. De forstår ikke, hvorfor du vælger at bruge så mange timer foran skærmen. Og af den grund er du den mærkelige, som skal irriteres, mens du spiller.  

Der er flere ting du kan gøre her.  

Den første er selvfølgelig bare, at du dropper alle de sociale kontakter, som ikke gider game. Det er nok de færreste gamere, som helt seriøst vil overveje den mulighed.  

Det næste du kan gøre, er at forsøge at gøre alle tilfredse. Den er noget blødere og mere behagelig. Dog vil du komme til at skulle give nogle indrømmelser, som kan være hårde

Fortjent til et spil 

Du sætter dig sammen med dine kære og forklarer din store kærlighed til spillet. Måske accepterer de, måske gør de ikke. Og det er egentlig også ligegyldigt.  

Det, det handler om, er, at I skal finde ud af at blive enige. Du vil gerne game, og de vil gerne have, at du har gjort dit husarbejde og måske deltager mere i den hjemlige hygge.

Når I har aftalt, hvordan det hele skal forløbe, får I alle sammen en langt større frihed. Man ved, hvad de andre parter forventer og kan indrette sin hverdag derefter.

For roen i husstanden er det klart at anbefale, at I gør det på denne måde.

Pauser hjælper dit spil 

Desuden giver det en hel masse tid dit spil, at du får nogle afbræk fra spillet. Hvis du skal lære at spille på et instrument f.eks., så spiller du heller ikke 4 timer i streg og ingen timer næste dag. Du spiller en time eller mere om hver dag.  

Hjernen lærer bedre spillet eller strengene at kende, hvis den får lov at gennemarbejde de indtryk, som de giver den.  

Det er surt, når spilletiden er slut og du skal ud at tage dig af pligter eller bare have en hyggeaften med familien. Men det kan gavne dit spil og husfreden.