Sådan får du råd til at opleve en esport turnering med et hurtigt lån

Det er desværre ikke altid sådan, at de ting som vi danskere gerne vil opleve bliver afholdt i Danmark – særligt når det kommer til større turneringer inden for sport. Vi er derfor ofte nødsaget til rejse, hvis vi vil opleve sådanne store turneringer. Men hvad gør man, hvis ikke har pengene til at tage afsted? Der er flere svar på dette spørgsmål, men en kombination af at spare sammen og dække de resterende finanser med et lån kan være en mulighed, hvis man ikke har lyst til at vente for længe med ferien. 

Det handler derfor om at have kontrol over økonomien, hvorfor vi har udarbejdet en liste over, hvordan du nemmest får styr på din økonomi med de midler, som du har til rådighed samt med hjælp fra et lån, så du danner dig et solidt fundament for at spare sammen til rejsen. Som det vil fremgå, er det simple men nyttige tips der i kombination med, at det er blevet meget nemmere at finde et lån der matcher til din økonomiske situation gør, at du kan spare sammen. Lån penge hurtigt hos en dansk online sammenligningstjeneste for lån som eksempelvis Moneylender.dk, men dette vil vi beskrive nærmere senere i artiklen. 

1. Overblik over privatøkonomi 

Før du vælger at tage et lån, bør du danne dig et overblik over dine finanser, således du ved, hvad du har at gøre med og dermed også, hvor meget du mangler. Derfor bør du sætte dig ned og kigge på dine indtægter samt faste udgifter. Dette er vigtigt, idet det altid koster penge at låne penge, hvorfor du kun bør låne det beløb, som du har brug for til rejsen. 

2. Skær ned i dine udgifter

Du bør nu tage endnu et kig på dine faste udgifter og overveje disse nøje. Kan du måske skære i disse og dermed frigøre nogle økonomiske midler, som du kan lægge til side? En måde hvorpå du kan gøre dette er ved at afmelde abonnementer, som du vurderer, at du godt kan undvære. Dette kan eksempelvis være streamingtjenester. 

Det kan også være, at du ikke føler, at du får set nok tv til, at du vil betale til den store tv-pakke og derfor nedgradere denne. 

Det handler blot om, at du skal finde steder, hvor du kan du frigøre nogle ekstra økonomiske midler. 

Tip: Hvis du ikke har interesse i at afmelde abonnementer, kan du overveje at sætte dem i bero, så du ikke betaler for den periode, hvor de står i bero. 

En sidste og væsentlig ting er, at du bør undgå alle impulskøb. Årsagen til dette er, at en ikke budgetteret post kan vokse sig så stor, at du kan miste overblikket over din økonomi og dermed er dit hårde arbejde ligeledes tabt. 

3. Lav et budget

Det kan være en god ide at have et madbudget at følge, så du ved, hvor meget du kan spendere på mad. Du kan også skrive en indkøbsseddel, så du ikke bruger alle pengene på månedens to første uger. 

I forbindelse med ovenstående kan det også være en ide at køre til Bilka eller andre steder, hvor du kan handle stort ind, så du får nogle mængderabatter. Du får på denne måde en større værdi for pengene. 

4. Find det rette lån 

Det kan være, at du kommer frem til den afgørelse, at du ikke kan vente på, at du får sparet sammen til rejsen, hvorfor du betaler en del af rejsen med et lån. Hvis du vælger dette, bør du vælge det lån, som passer bedst til din specifikke økonomiske situation. Du bør derfor kigge på den nævnte danske sammenligningstjeneste moneylender.dk, idet denne formidler lån på vegne af forskellige låneudbydere, hvorfor du nemt og enkelt kan få et overblik over de lånemuligheder, som passer til din søgning. Du kan derfor hurtigt danne dig et overblik og således nemt vælge det lån, som du mener passer bedst til din privatøkonomi.