Foto: Shutterstock

Sådan modtager du dine spil hurtigt

Annoncørbetalt indhold

Nye spil kommer ud hele tiden, og ideelt set, vil vi spille dem alle, men er ofte tvunget til at vente; især med AAA-spil, de store og populære serier bliver revet af hylderne indenfor kort tid, og det kan være frustrerende for alle os spil-entusiaster; ikke nok med at du skal vente på at spillet kommer ud, men derefter at skulle vente på at lageret bliver genopfyldt på hvad end side eller butik du køber spillet fra. Heldigvis er der en løsning på dette problem.

Hvad er løsningen?

Fastgames.dk er en spilforhandler der sælger CD-keys og spillicenser, du kan aktivere på mange af de mest populære platforme, såsom Stream, Origin, Blizzard, og mange andre.

Fastgames’ mål er at gøre det nemmere for danske gamere at få nem og hurtig adgang til nye spil, og derfor vælger de nemlig at gøre sig i spillicenser og CD-keys i stedet for fysiske spil.

Leveringen er indenfor fem minutter, og efter at have tastet koden ind på din ønskede spilleplatform vil du hurtigt kunne nyde spillet uden større komplikationer.

Det er dog vigtigt at huske på at den spillicens du får sendt, er unik, og kan derfor kun bruges den ene enkelte gang; og bliver tilknyttet til den konto og platform du aktiverer den på.

Grunden til at CD-keys er mere effektive end fysiske spil, er fordi at de ikke optager nogen form for fysisk lagerplads; du skal derfor ikke manøvre rundt med flere forskellige spildisketter og prøve at få plads til det hele.

Find alle dine yndlingsspil

Det er derfor også nemmere for Fastgames at finde alle dine yndlingsspil og samtidigt også sørge for at de er på lager, så du kan sætte dig ned og spille uden at skulle vente flere dage eller uger på at få kløerne i det længeventede spil.

Hvis uheldet er ude, og der opstår komplikationer med din ordre, vil du nemt kunne komme i kontakt med kundeservice nemt og hurtigt alle hverdage mellem 10 og 18, og du vil nemt få svar inden for 24 hverdagstimer.

Generelt hvis du ønsker at komme i kontakt med de effektive folk hos Fastgames, er deres kundeservice altid frisk på at modtage mails med spørgsmål, og har også en formular du nemt kan finde på deres hjemmeside, som du kan udfylde, hvis nødvendigheden opstår.

I tilfælde af at du ikke kan finde dit yndlingsspil inde på webshoppen, kan du heldigvis også hurtigt finde en side, hvor du kan indtaste titlen på dit yndlingsspil, og så vil Fastgames effektivt opspore og gøre deres bedste for at finde spillet til dig. Effektivt, hurtigt, og nemt.