Credit: Shutterstock

Sådan vedligeholder du dit sociale liv vha. computeren

Sponsoreret indhold

Når vi ikke må mødes så meget, må vi finde andre måder at være sociale på. Her har computere, tablets og smartphones givet os fantastiske redskaber til at være sociale. I denne artikel gennemgår vi nogle af de måder, du kan være social og samtidigt overholde alle corona-restriktionerne.

Gaming med gode venner

Når man spiller computer online, har man typisk et stærkt fællesskab omkring spillet. Hvadend det er CS:GO, League of Legends eller Dota 2, så handler spillet meget om teamwork. Man opper både sit game og øger det sociale element ved at være connected over en tjeneste som Discord, mens man spiller, så alle spillerne kan snakke sammen.

Snup en virtuel kop kaffe

Saml nogle af dine tætte venner på et aftalt tidspunkt på et virtuelt møde. Bring en god kop kaffe og skab plads til den hyggelige stund, der normalt ville foregå på en café, i en gårdhave eller hjemme i sofastuen. Hele idéen er, at det skal være afslappet, så der behøves ikke planlægges en masse, så det handler primært om at få sat et tidspunkt af, hvor flest kan, og så sidde klar foran computeren på det aftalte tidspunkt.

Deltag i webinarer sammen

Man kan sagtens deltage i et webinar sammen, som kan gøre det ekstra hyggeligt og pludseligt til et mere socialt event. Til et webinar kan deltagerne ikke tale med hinanden, så I kan overveje at opsætte jeres eget talekald, så I kan snakke om det, der sker i webinaret.

Lav musik sammen online

Hvis du spiller musik, kan du med moderne værktøjer lave musik sammen med andre musikkollegaer online. I denne artikel kan du se otte gode værktøjer, når det kommer til at lave musik sammen online. Her er det uanset, om du synger, spiller guitar, spiller klaver eller noget helt fjerde.

Gå til streaming-koncerter sammen

Meget som med webinarer, så kan man opleve rigtig meget fed musik online. Mange artister har omstillet sig til at give deres oplevelse over stream, så de stadig kan dele musik med deres fans, når de ikke kan give “rigtige koncerter”. Her kan I ligeledes opsætte et videomøde mellem alle jer, så I kan snakke om koncerten, mens I oplever den sammen.


Skriv et svar