Foto: Fra Matthew Trivetts Twitter

Sadokist: Flere spillere har fortalt, at de ikke kan lide BLAST

Matthew “Sadokist” Trivett har på Twitter røbet, at CS:GO-spillerne ikke er helt tilfredse med BLAST Pro Series. I al fald er der enkelte spiller, der ved de fire seneste turneringer, har afsløret over for ham, at de ikke er så glade for dem.

Det skyldes blandt andet de mange rejsedage, det kompakte kampprogram med mere. Ifølge Sadokist har spillerne ikke for alvor kunne beklage sig over situationen.

Det er dog en anklage, der er blevet afvist af Scott Smith, der er rådgiver for Counter-Strike Professional Players’ Association (CSPPA). Han skriver på Twitter, at spillerne ikke tvinges til at deltage af deres organisation.

Han afslører dog, at det er standard i kontrakterne, at man ikke må tale ondt om en turnering, man deltager i.

Det er ikke første gang, at der langes ud efter BLAST Pro Series, som arrangeres af danske RFRSH. Turneringen er blevet beskyldt for dels at fylde for meget på kalenderen, dels at fokusere for meget på de hurtige BO1-kampe og dels for at være den eneste turnering, hvor Astralis for alvor melder sig til.

Det sidste kan du læse meget mere om i denne artikel, hvor Thorin langer ud efter danskerholdet.

Sadokist har tidligere været caster for BLAST-turneringerne. Han fortæller dog på Twitter, at han ikke skal være det for de kommende turneringer, og at han – såfremt han fik tilbuddet – heller ikke har tænkt sig at blive det.

I en udveksling mellem Sadokist og Scott Smith, kunne Smith afsløre at det var RFRSH, der ikke ønskede at Sadokist skulle fortsætte som caster, men Sadokist afviser at det skulle være tilfældet.

Det skal blive spændende at følge den videre udvikling i denne sag.

Skriv et svar