Den danse FIFA-spiller og tidligere verdensmester August "Agge" Rosenmeier Foto: Red Bull.

Sæson to af FUT Weekend League er i gang: Sådan gik det danskerne

Sæson 2 af Weekend League, som er et led i kvalifikationen til dette års FIWC, er skudt igang i denne weekend. Konceptet er simpelt: Spil 40 FUT kampe mod andre Weekend League deltagere og forsøg at komme til tops!

Artiklen er leveret af Sports-Gaming.dk

Vi har som sagt skudt sæson 2 i gang, og i den seneste weekend skulle spillerne altså igennem de 40 kampe. Og det har en del danskere gjort – nogen endda med nogle ret flotte resultater.

Vi har sat os ned og dannet et overblik, og forsøgt at få en kommentar ud af de forskellige spillere. Der har fra blandt andet Spencer ‘Gorilla’ Ealing været kritik omkring gameplayet, så det har vi også forsøgt at høre fra de forskellige spillere.

Artiklen fortsætter under reklamen…

Marcus ‘MJ’ Jørgensen – 38-2 – PS4

“Første weekend i season 2, og jeg er rigtig tilfreds med min præstation. Niveauet denne weekend var det højeste nogensinde i WL efter min mening, så at komme ud med 38 er godkendt. Jeg lærte ekstremt meget af det første nederlag, så jeg tror sagtens på, at jeg kan hive en 39-1 eller 40-0 hjem næste weekend, så jeg også kan kæmpe med om top 12 monthly! Jeg tror generelt, at det var på Xbox, at der var store problemer med gameplayet, men det synes jeg hele tiden, at det er. Jeg oplevede det bedste gameplay, der længe har været i FUT Champions og håber på, at det kan vedligeholdes til næste weekend og fremover”

Frederik ‘Fredberg’ Fredberg – 38-2 – PS4

“Generelt synes jeg, at jeg spillede rigtig god FIFA i 38 kampe. Jeg taber min kamp nummer 11 i straffe som den eneste, hvor jeg spiller under niveau, og jeg havde ikke heldet til at vinde i straffe. Det er dog kampen efter mit andet nederlag, der er tiltænkt den anden kamp, hvor jeg spiller under niveau. Udelukkende pga. dårligt humør dog. Jeg var 35-1, og den kamp, jeg så taber, vælger jeg ikke at beskrive, så forrykt var det. Prøver dog stadigvæk at holde hovedet højt da top 12 stadigvæk er muligt. Derudover er jeg virkelig stolt af mine resultater de sidste 5 uger, hvor jeg minimum har fået 38 sejre. Jeg har faktisk aldrig rigtig lagt mærke til, hvordan gameplayet har føles. Jeg mærkede dog en betydelig forskel mellem mine FUT Champions kampe og de drafts, jeg spillede kl 03 natten til mandag. Gameplayed var meget mere flydende der, og jeg følte, at man var i stand til at spille i et langt højere tempo. Det lover godt for næste weekend, hvor der er TOTY”

Paw ‘Wap’ Bertelsen 38-2 – Xbox

“Det gik over alt forventning, da jeg ikke rigtig fik spillet i december måned. Og så blev det min bedste fut champions præstation hidtil. Dog kunne det være blevet til mere end 38-2, da jeg smed en føring med 5 igen i den ene jeg tabte, og mit andet nederlag kom efter 120 min i en kamp jeg ellers havde domineret. Oplevede heldigvis ikke selv de helt store problemer med gameplayet denne weekend, men der var dog nogle kampe hvor det langsomme og tunge gameplay kunne mærkes.”

Mikkel ‘Rævehjorth’ Bach – 38-2 – Xbox

(Bytter Sissoko og Morata ud med Griezmann og Bale)

“Hele weekenden følte jeg mig godt kørende og vi skulle hen til 11.kamp før der var en kamp hvor Ronaldo ikke lavede hattrick, hvilket var et tegn på det spillede godt. Dog møder jeg en lidt efter som laver custom formation og spiller ultra def og i samme kamp var jeg utrolig uskarp så der rendte jeg ind i første nederlag. Derefter begyndte det hele dog at køre godt igen og jeg endte med 38-2 hvilket er meget retvisende i forhold til hvordan kampene forløb når man lægger det hele sammen. Gameplayet synen jeg faktisk ikke var anderledes selvom jeg har hørt mange brokke sig over det denne weekend. Måske var det mest på PS, jeg oplevede i hvert fald ikke det var anderledes på Xbox.”

Wahed ‘The-Kid’ Obayd – 37-3 – PS4

“Jeg startede rigtig godt ud med 10 sejre itræk. så sker det der altid sker hver weekend. Man føler sig uovervindelig også møder man en af de kampe hvor man bare ik kan score. Jeg fortsatte derfra og opnåede 37 sejre og 2 nederlag. Jeg manglede den sidste kamp for at opnå 38-2 men her sker det jeg har oplevet et par gange nu. EA vælger at smide mig ud af gamet uden der er blevet spillet nogle fifa minutter. Jeg nåede kun at se min modstanderes trup hvor jeg så mister EA. Så nu hedder den 37-3 istedet for 38-2. Gameplayed var faktisk noget af det bedste det bedste nogensinde efter min mening.”

August ‘Agge’ Rosenmeier – 37-3 – PS4

“Det gik dårligt på xbox og derfor skiftede jeg over… herfra gik det rigtig godt og tabte faktisk desværre de 2 i de sidste 6 kampe hvor koncentrationen slap op.. jeg skal præstere noget ekstra ordinlrt hvis jeg skal gøre mig nogen forhåbninger”

Jacob ‘Kragefucz’ Kragelund – 37-3 – PS4

(Kevin De Bruyne ind istedet for Öztürk)

“Oplevelsen af FUT champions var lidt blandet. Fra start havde jeg ingen forventninger om at spille alle kampene, men eftersom spillet begyndte at flyde og resultaterne var gode, følte jeg mig lidt forpligtet til at give det chancen! Jeg havde ingen problemer med serverne på nogen måde, selvom mange har oplevet dette – mine tre nederlag skyldtes blot, at jeg ikke kunne holde fokus. Jeg prøver derfor at planlægge min tilgang til næste weekends kampe inden jeg begynder, så jeg ikke oplever træthed og koncentrationssvigt igen.
Alt i alt er resultatet tilfredsstillende ift. den tid jeg har brugt på FIFA de sidste par måneder. Håber dog på at kunne forbedre mit resultat i næste weekend, da jeg nu er spillet varm!”

Øvrige resultater:  Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf, 36-4, Daniel ‘Dingo’ Kristensen 35-5, Emil Bach 35-5, Jesper ‘Pilm’ Prang 34-6

Skriv et svar