Sæt turbo på en sundere livsstil med en personlig træner

En personlig træner kan være den faktor, der gør, at du går fra lunkne resultater til succes, når du forsøger at omlægge dine kost- og motionsvaner for at opnå et vægttab – eller skal træne dig op til en esport-event, hvor du skal være skarp hele vejen igennem.

Ved at arbejde med både den fysiske træning, omlægning af kost og din egen tænkning, opnår du bedre og mere holdbare resultater – det er godt for dig, og ikke mindst din motivation til at forsætte.

Bor du i hovedstadsområdet, og søger du en personlig træner, der kan hjælpe dig med hele pakken, så se her: personlig træner København

Individuelle træningsforløb

Ikke to mennesker er ens, derfor er det selvfølgelig også vigtigt, at du får en træningsplan, der er sammensat til netop dig og din livsstil – og at der arbejdes med træning på et bredt felt. Du kan sagtens forsøge at spise rigtigt og dyrke masser af motion, men hænger du stadig fast i gamle vaner og vanetænkning, kan det hurtigt komme til at føles som en kamp. Et rigtigt sammensat forløb med en personlig træner, bør derfor også omhandle det mentale – det vil sige et forløb med fokus på:

  • Personlig træning og træningsprogrammer
  • En personlig kostplan
  • Omlægning af vaner og tanker med hjælp fra en vanecoach

Giv dig selv de bedste muligheder

Den tid, hvor folk tænkte, at e-sport var lig med masser af timer foran computeren i selskab med chips og cola, er heldigvis forbi. Som gamer bruger du selvfølgelig stadig mange timer ved skærmen, og så ved du også, hvor krævende det er – fysisk og mentalt.

En personlig træner vil kunne hjælpe dig med at afbalancere kost, træning og vaner, så du kan opnå de bedst mulige resultater med en stærkere krop, mere energi og en bedre koncentrationsevne – eller et vægttab, hvis det er dit mål med din livsstilsomlægning.

Med en individuel træningsplan får du et redskab, som du kan bruge i det daglige ikke bare her og nu, men i mange år frem som en del af din nye livsstil.