Savner du et socialt liv uden for skærmen? Her er 3 tips

Der er meget socialt liv at vinde, når man gamer. Her kan man sammen – hver for sig – udkæmpe store slag og gå på virtuelle eventyr. Ikke desto mindre har det også en værdi at have nogle offline sociale relationer. Men hvordan får man lige dem?

Dem, der tror, at gaming er asocialt og ensomt, tager fejl. Mange opbygger nemlig stærke venskaber og endda kærlighedsrelationer gennem skærmen. Desuden er Esport ofte enormt holdorienteret og kræver gode kommunikative og sociale færdigheder.

Det betyder dog ikke, at man helt skal glemme relationerne i den offline virkelighed. De kan nemlig være tilfredsstillende på en anden måde og give noget, som gamingen ikke kan tilbyde. Her er 3 tips til dig, der savner lidt mere socialt liv uden for skærmen.

1. Sæt tid af til spillet

Hvis du gerne vil have mere socialt liv uden for skærmen, kan det være en god idé at begrænse spillet en smule. Det kan nemlig nemt tage overhånd, så der faktisk ikke er tid til dit offline sociale liv. Og det er jo en skam, hvis du faktisk har relationer, som du gerne vil pleje og prioritere.

Ved at skemalægge dit spil ved du, hvornår du skal på spændende online eventyr, og hvornår du skal være til stede i den offline verden. På den måde kan du være fuldt til stede begge steder, og du frigiver tid til dine sociale relationer uden for skærmen.

2. Start til sport

Det kan også være, at du på nuværende tidspunkt ikke har så mange relationer i den offline verden. Måske vil du gerne have flere? Så kan det være en god idé at starte til sport (for eksempel fodbold, håndbold eller dans) eller en lignende fritidsinteresse.

Det er nemlig en god måde at møde nye mennesker på, og at se dem på en jævnlig basis. Samtidig skaber det også en offline oase i dagligdagen, hvor du får en pause fra spillet. Det kan være gavnligt, hvis du har tendens til at spille lidt for meget.

3. Prøv online dating

En tredje mulighed for at møde nye mennesker er at benytte dig af de mange online tilbud, der findes i dag. Der findes nemlig apps og sider til alt fra nye venskaber til romancer. Uanset om du primært er på udkig efter en god ven eller en kæreste, kan det være effektivt at tage de online platforme i brug.

Det handler bare om at vælge en side, der passer til dit behov. Og du finder virkelig noget for enhver smag lige fra de helt uskyldige platforme til dating-sider med fokus på bdsm og lignende.