FitnessDK biksede en ganske god Aprilsnar sammen. Foto: Fra FitnessDK på Facebook

Se de bedste aprilsnarre fra esportens verden

Vi har forsøgt at samle de bedste esports- og gamingrelaterede aprilsnarre fra 2017. Har vi ikke din favorit med? Post den på vores Facebookside. 

Udvalgt og skrevet af Kasper Frank – kasper@esm.dk

Træningskæden FitnessDK havde som så mange andre i øjeblikket valgt, at der skulle esport på programmet. Jeg blev faktisk helt glad, da jeg så måske ville få lidt ud af mit dyre medlemskab. Der var dog tale om en aprilsnar.

Hos Psyonix, der står bag Rocket League, gik de total veganer. Det blev nemlig meldt ud, at ranks i den kommende sæson af spillet vil blive illustreret af forskellige grøntsager.

Som vi kunne berette, var det populære subreddit for Counter-Strike d. 1. april blevet skiftet ud med et ret populært Overwatch forum.

Holdet bag Battlefield 1 var stolte af at kunne introducere talende enhjørninger. Endnu engang blev undertegnede slemt skuffet, da det ikke holdt vand.

Grafikkortproducenten Gforce har revolutioneret cheat-scenen, selvom det slet ikke er meningen. De har opfundet et USB-stik, der udnytter grafikkortets processorkraft, så man som spiller kan tage en kort pause uden at gå AFK. Hvis man f.eks. skal hente en pizza, en sodavand eller måske på toilettet. Mon den bliver fanget i VAC?

En ret åbenlys aprilsnar fra holdet bag DOOM, der meldte ud, at man nu kan få spillet på en god gammeldags diskette – eller på 35.550 stk. for at være præcis.

Har vi ikke din favorit med? Post den på vores Facebookside. 

Skriv et svar