B site på det nye Cache. Foto: Steamcommunity.

Se billederne: Det nye Cache er endelig ude

Valve har udsendt en opdatering, der blandt andet har resulteret i store ændringer på banen Vertigo, men vigtigst af alt – det nye Cache er ude på Steams workshop!

af Oliver Heide

Det er ikke officielt en del af opdateringen endnu, men Cache kan hentes på Steams workshop, og spilles med blandt andet venner. Det er også muligt at spille på en Faceit hub.

Ændringerne er store. De nuancerede farver og meget mættende effekt giver det nye baner en helt anden klang end de andre baner, og skiller sig meget ud fra de andre baner. De største ændringer er A og B site, hvor mid også har fået et vindue.

Den store røde container på det gamle cache er blevet erstattet af et rødt køretøj. Det gør det muligt at se CT spawn fra det velkendte shroud boost. Udover det er der ikke de store ændringer på A site.

På B site er der tilføjet et boost over headshot, der gør det muligt at stå offensivt i på afterplant og defensive positioner. Derudover er der intet tag i ventroom længere, der gør det muligt at kaste granater på tværs af banen.

Dynamikken på banen er dog ændret fuldstændig, da mid har fået et stort remake. Det har gjort muligt at stå mere sikkert under T boost, og derudover er der også et nye vindue i CT connector. Mid var et centralt aspekt af en T side strategi på gamle Cache, og var stortset indblandet i alle strategier. Det er derfor nu lettere for CT siden at holde midten, da de også kan bede om granater fra B site.

Du kan se billederne af det nye Cache lige her:

Foto: Steamcommunity

Skriv et svar