Bjarne Riis mener godt, at man kan kalde eSportsudøvere for atleter. Foto: Kristian Nørgaard

Se klippet: Sådan vil Bjarne Riis arbejde med eSportsatleterne hos Tricked

Vi har spurgt Bjarne Riis om forventningerne til det kommende samarbejde med Morten Høj Jensens Tricked eSport.

Skrevet af Kasper Frank – kasper@esm.dk

Tirsdag kom det frem, at Seier Capital med Lars Seier Christensen i spidsen havde købt sig ind i den danske eSportsorganisation Tricked eSport. Med i den handel fulgte også en aftale om, at den tidligere danske cykelrytter og holdejer Bjarne Riis, skulle blive en del af kulissen i Tricked eSport.

Efter pressemødet afslørede Bjarne Riis overfor Esportsmagasinet, at han først fornylig var blevet informeret om, at han nu skulle arbejde med professionelle computerspillere.

“Jeg glæder mig til at se, om jeg kan bidrage med lidt, og få dem til at arbejde godt sammen som et team, da det er noget, som jeg går meget op i. Jeg har nogle ideer, som jeg godt kan forestille mig, vil få dem til at arbejde bedre sammen, både rent teknisk, fysisk og mentalt,” siger han.

Tror du, der er forskel på denne type atleter også den type atleter, som du plejer at arbejde med?

“Ja selvfølgelig er der det. Men derfor kan man godt kalde dem atleter. Altså, hvad kræver det af en lerdueskytte at komme til OL i forhold til de gutter her? – Det er noget af det samme nemlig koncentration og fokus. Men det kræver ikke den samme fysiske form som en cykelrytter eller løber f.eks.,” siger han.

Du kan se hele interviewet herunder:

 

 

Skriv et svar