Man får sandsynligvis ikke Semmler at se ved CS:GO-turneringer fremover. Foto: Adela Sznajder, DreamHack via Flickr

Semmler forlader CS:GO; Skriver kontrakt med Blizzard

“Semmler” var sammen med sin danske kommentator-makker Anders Blume med til at forme måden, som man caster på i CS:GO, og de blev i mange år betragtet som “stemmerne af Counter-Strike”, men nu stopper Semmler.

Skrevet af Emil Terkelsen – emil@esm.dk

Anders Blume og Semmler startede næsten helt tilbage fra spillets begyndelse, hvor de castede sammen på danskerens twitch kanal, “pugcast”.

Efterfølgende blev de dog samlet op af ingen ringere end Ninjas in Pyjamas for at lave NiP TV, og senere hen lavede de sammen deres eget projekt, RoomOnFire, som de begge stadig er en del af.

De blev i lang tid betragtet som den absolut bedste kommentator-duo inden for CS, men for et par måneder siden kom det frem, at de havde stoppet med at kommentere sammen, da Semmler ledte efter nye udfordringer.

I dag er Anders og Semmler stadig blandt de mest eftertragtede kommentatorer inden for CS, men andre populære duoer som “Sadokist” og “HenryG” giver dem tæt konkurrence.

Fremover vil Semmler dog ikke være at finde på CS:GO-scenen, da han angiveligt er ved at skrive kontrakt med Blizzard ifølge ESPN.

Det betyder samtidig, at han ikke kommer til at være tilstede ved den næste Major, da han allerede her vil være startet på sit nye job som Overwatch Caster i Blizzards nye liga.

En af Semmlers kollegaer, Richard Lewis, siger farvel til ham i en video på sin youtube-kanal, hvor der ligeledes er mere historie at hente om Semmler og Anders Blumes revolutionerende indtog på CS:GO-scenen:

Skriv et svar