Shox vil med sine 26 år fremover være alderspræsident på G2. Tæt forfulgt af den nyerhvervede JACKS. Foto: Adela Sznajder via Dreamhack.

Shox: “Jeg ville have erstattet NBK og apEX”

Det er kun lidt over en uge siden, at Richard “shox” Papillon blev bænket i G2 til fordel for Oscar “mixwell” Cañellas, som nu er på prøve på holdet. Nu er shox blevet interviewet i en podcast til G2s Twitch-kanal.

Skrevet af Alexander Wilson

For lidt over en uge siden blev det offentliggjort, at shox, ingame-leaderen på det franske hold G2, blev bænket. I stedet har holdet taget spanske mixwell ind på prøve, og derfor har Nathan “NBK” Schmitt overtaget leder-rollen.

I dag er en podcast udkommet på organisationens Twitch-kanal, hvor den bænkede spiller, shox, udtaler sig – blandt andet om de planer han havde for holdet.

Her siger shox blandt andet, at han ville have erstattet både NBK og Dan “apEX” Madesclaire og i stedet have hevet sine to tidligere holdkammerater, Kévin “Ex6TenZ” Droolans og holdets nuværende coach Edouard “SmithZz” Dubourdeaux, ind. Dog støttede Alexandre “bodyy” Pianaro som den eneste ikke op omkring dette valg, da han ikke troede på projektet.

Hele podcasten kan ses nedenunder. Interviewet med shox starter omkring en time og 15 minutter inde i podcasten.

 

Skriv et svar