I en længere dokumentar om Shox, sættes der fokus på franskmandens succesrige karriere. Foto: Jussi Jaaskelainen via Dreamhack

Shox’ vej til succes: Se dokumentar om Frankrigs mest succesrige CS-spiller nogensinde

Franske “shox” er en af de absolut mest succesrige CS-spillere på den franske CS:GO-scene, og det rækker helt tilbage til de tidligere versioner af CS, hvor han var mest kendt for sin tid i VeryGames i CS:Source, som blev betegnet som verdens bedste af flere omgange.

Skrevet af Emil Terkelsen – emil@esm.dk

Han startede allerede i en alder af blot ni år med CS 1.6, men det var først i den næste version af spillet, CS:S, at den garvede franskmand fik rigtig succes og blev etableret som en af verdens bedste.

Det fortsatte hele vejen til dagen i dag, da han efterfølgende skiftede til CS:GO, og nu er der blevet lavet en dokumentar omkring hans flotte karriere inden for Counter-Strike kaldt “L’Histoire d’une Légende”, som kan oversættes til “Legendens rejse”.

Det er det franske eSports-medie, VarKaM, der både har haft hovedpersonen selv, shox, den tidligere CS:Source legende, “krL”, samt hans egen far og holdkammerat “SmithZz” i den varme stol for at høre nærmere om den succesrige karriere.

Du kan se den time-lange dokumentar lige herunder:

Skriv et svar