Arkiv. Foto: Adela Sznajder via DreamHack.

Shroud: Battle Royale-spil bør fixes

Battle Royale-spil er det helt store i øjeblikket. PUBG, Fortnite og Apex Legends er tre af de mest populære spiltitler, og det er også de spiltitler, der trækker utallige seere til hos de populære Twitch-streamere.

Én af de mest populære Twitch-streamere, Michael “shroud” Grzesiek, er dog ude med en kritik af de såkaldte Battle Royale-spil. Shroud, der er tidligere CS:GO-spiller, har siden karrierens afslutning høstet stor popularitet som Twitch-streamer i netop PUBG og især Apex Legends.

Ifølge ham er spillenes opbygning i øjeblikket ikke specielt hensigtsmæssig.

Hans helt store kritikpunkt er, at spillets opbygning gør, at det kan betale sig at gemme sig i det meste af spillet. I starten looter man og skaffer sig våben, for dernæst at gemme sig indtil finalen.

Det efterlader alt for mange spillere i finalen, mener Shroud, der vurderer at det er med til at skyde tilfældighedsfakoren til vejrs. Det sagde han på Twitch:

“Der er nødt til at blive gjort noget, så der ikke er 40 mennesker i live til sidst. For så er det ikke et spørgsmål om evner, men et spørgsmål om hvem, der er heldigst. Sådan burde det ikke være,” argumenterer Shroud

Skriv et svar