Anodyne hjælper dig med at få den rigtige holdning. Foto: Anodyne

Sidder du også foroverbøjet foran din computer? Anodyne retter dig ud igen

Sponsoreret artikel

Afsløret. Jeg indrømmer det. Jeg er en af de mange danskere, som bruger langt de fleste af mine vågne timer foran en computer via mit arbejde.

Det kan selvfølgelig være fint, hvis man husker at få dyrket en masse motion ved siden af. Men der er også nogle følgevirkninger ved at sidde foran skærmen i mange timer.

En af de følgevirkninger er, at jeg ligesom mange andre har en tendens til at bøje mig forover i min statur, så jeg ikke sidder oprettet. Det er ganske givet ikke særlig sundt, da kroppen ligesom trækker sig sammen og også falder sammen, når knogler og muskler bliver vænnet til denne stilling.

Og så ser det sgu egentlig heller ikke særlig godt ud at gå og sidde helt foroverbøjet og sammenkrummet.

Nu er der heldigvis kommet råd for det problem, som mange tusinde danskere har. Deriblandt en hav af gamere, som også bruger mange timer foran computeren.

Det er nemlig firmaet Anodyne, som har skabt såkaldt holdningskorrigerende tøj. Hvad er det så, spørger du måske?

Det er en tætsiddende trøje, du kan have på inden under dit ”normale” tøj. Trøjen gør så det, at den via sin struktur retter dig ud, så du helt automatisk på en behagelig måde kommer til at sidde og gå oprettet. Som din knoglestruktur er bygget til.

Lyder det for godt til at være sandt? Ja, det tænkte egentlig det gjorde. Men så fik jeg fingrene i en Men’s Posture Shirt 2.0 fra Anodyne, og jeg må bare erkende, at jeg blev meget overrasket.

Da det er en tætsiddende trøje, skal man lige bruge lidt kræfter på at få den på, men hold nu op, hvor den bare går ind at arbejder lige med det samme.

Uden jeg overhovedet bemærkede det, hjalp trøjen mig med at få en meget sundere holdning, når jeg sidder foran computeren. Og sådan set også når jeg har fri og går rundt.

Det er klart, at man ikke kan have sin trøje på i syv dage i træk, fordi så kommer den sjovt nok til at lugte. Men bare det at have den på nogle dage om ugen har givet mig en markant mere oprejst holdning i kroppen.

Jeg havde jo tænkt over, at jeg sad meget foroverbøjet inden, jeg prøvede trøjen, men når jeg har tænkt på at sidde oprejst i fem minutter, ja så synkede jeg sammen igen. Det sørger Anodyne-trøjen for, at du ikke gør. Og du skal ikke engang tænke på at holde dig oprejst.

Så sidder du selv meget foran en computer, og sidder du også alt for foroverbøjet, så giv Anodyne et forsøg. Firmaet kører med 30 dages fuld returret, så det kan ikke gå helt galt.

Find udvalget her.