SK Gaming tabte overraskende til Liquid ved cs_summit. Foto: Adela Sznajder via DreamHack/Flickr

SK Gaming indtager førstepladsen igen; Astralis og North går tilbage

Det er blevet tid til den ugentlige opdatering af verdensranglisten, og her er SK Gaming tilbage i toppen efter en førsteplads ved EPICENTER, mens Danmarks to bedste hold går lidt tilbage på listen.

Skrevet af Emil Terkelsen – emil@esm.dk

Den helt store vinder denne gang på verdensranglisten må i den grad siges at være polske Virtus.pro, der hopper hele syv pladser frem, og dermed er de tilbage i verdenseliten, da de nu ligger nummer 6.

Ligeledes havde SK Gaming et succesfuldt EPICENTER, og de har nu erobret førstepladsen tilbage.

Modsat var det for de danske hold, hvor North røg ud i gruppespillet ved EPICENTER, så måtte Astralis nøjes med en fjerdeplads, hvilket har sendt førstnævnte en plads tilbage til femtepladsen, mens Astralis nu er at finde på fjerdepladsen.

Specielt en dansker kan dog være stolt, da “Magisk” og resten af OpTic lige så stille kravler op af verdensranglisten. Denne gang har de hoppet fem pladser op, og de er nu at finde på en 22. plads. Deres første store internationale LAN løber af stablen senere på måneden, når nogle af verdens bedste hold mødes i USA til IEM Oakland, der har 300.000 dollars på højkant.

Du kan se HLTV’s fulde verdensrangliste lige her.

Danske hold tæt på top30

Tricked #34

Danske Tricked har hoppet en plads frem på listen, og er derfor blot fire pladser fra den prestigefyldte liste.

Fragsters #44

Fragsters fortsætter deres forrygende spil, og har nu ikke tabt en kamp i ni kampe, hvor de har stået overfor store modstandere som Heroic, Space Soldiers og PRIDE. De spiller ligeledes mod iGame.com om få øjeblikke, hvilket kan følges lige her.

North Academy #47

Akademi afdelingen i North er nu blevet overhalet af Fragsters, der slog dem i en indenbyrdes kamp, og de er sammenlagt gået fem pladser tilbage.

Skriv et svar