SK efter sæsonfinale: Ingen forventede noget af os

De færreste havde regnet med, at SK Gaming ville levere på så højt niveau, som holdet gjorde ved det netop overståede CEVO Season 9 Finals i London, hvor både Dignitas og HellRaisers fik en afklapsning.

Skrevet af Daniel Winther Pedersen – daniel@esm.dk

Søndag aften stod SK Gaming i en af de finaler, som man gerne vil stå i, når man konkurrerer i CS:GO på allerhøjeste niveau.

Efter at have præsteret på et højt niveau, hvor SK Gaming havde slået danske Dignitas 2-0 i bedst af tre kampe og HellRaisers 3-0 i bedst af fem kampe, stod holdet i CEVO Season 9 Finals, hvor SK Gaming mødte brasilianske Tempo Storm.

SK Gaming mødte faktisk Tempo Storm i den allerførste gruppekamp, hvor danskerne tabte, så der var masser at revanchere.

Og når ja – der var også 55.000$ til vinderen.

Finalen blev også afgjort i bedst af fem kampe, men desværre, set med danske briller, fik SK Gaming hurtigt kniven for struben.

Det flotte spil, som havde skilt Dignitas og HellRasiers ad tidligere i turneringen, var ikke helt til stede, og Tempo Storm var hele tiden hurtigere og mere præcise i deres gameplay.

SK kom bagud 14-1 i første map, Cache, og tabte den umulige kamp med 16-5.

Andet map, Dust2, blev en tæt affære, hvor holdene endte i overtid. Men her manglede SK Gaming de sidste marginaler og tabte kampen 19-17.

Dermed var der altså tre matchpoint til Tempo Storm for at tage sejren og de 55.000$ i CEVO Season 9 finals.

SK Gaming fik afværget den første i tredje map, Mirage, hvor danskerne vandt 16-9, men i fjerde map, Cobblestone, var niveauforskellen atter for stor, og Tempo Storm vandt 16-8 og tog pokalen med hjem til Brasilien.

De fleste sportsfolk er ret enige om, at det handler om at blive nummer et, og alt andet kan være lige meget, men i SK Gamings tilfælde var holdets præstationer ved CEVO Season 9 Finals så opløftende sammenlignet med resten af 2016, at danskerne tager en masse med fra turneringen i London.

“Inden den her turnering, var der ingen, som forventede, at vi ville klare den ud af gruppespillet. Vi spillede godt, men Tempo Storm fortjente det mere,” skrev Emil “Magiskb0y” Reif efter kampen på Twitter.

Gense finalekampene mod Tempo Storm herunder:
Watch live video from GfinityTV on www.twitch.tv
Watch live video from GfinityTV on www.twitch.tv

Skriv et svar