SK Gaming formåede ikke at slå svenske Ancient i første runde af kvalifikationen til DreamHack i Malmø og er derfor ude, inden det for alvor blev spændende.

SK skuffede ved kvalifikationen til DreamHack i Malmø

SK Gaming tabte i første runde af kvalifikationen til DreamHack i Malmø mod svenske Ancient efter at have haft flere matchbolde.

Skrevet af Daniel Winther Pedersen – daniel@esm.dk

Det blev ikke i denne omgang, at SK Gaming kvalificerede sig til DreamHack i Malmø, der spilles midt i april.

Det står klart, efter at danskerne ikke formåede at slå svenske Ancient i en bedst af 3 kampe, hvor SK ellers have fire matchbolde i det tredje og afgørende map, Mirage.

SK bragte sig foran 15-11 og skulle dermed blot vinde en runde mere for at gå videre til kvartfinalen, men da Ancient vandt de næste fire runder, stod der overtime på menuen.

Her fastholdt svenskerne momentum og havde mere coolness end SK.

Med stillingen 17-17 holdt Ancient, som var på T-siden, hele tiden roen og fangede SK-spillerne i uheldige positioner, hvilket var nok til at vinde de to sidste runder og dermed kampen 19-17.

Det første map, Train, tog Ancient sig af 16-13, mens SK Gaming vandt andet map, Overpass, 16-11.

Efterfølgende var SK Gamings Emil “Magiskb0y” Reif skuffet over sin egen og holdets manglende evne til at lukke kampen.


“Jeg ved ikke, hvad er skete med os. Vi skulle have vundet den kamp så mange gange. Men god kamp og godt spillet,” skrev Emil Reif efterfølgende på Twitter.

To danske hold er dog videre fra første runde af kvalifikationen. Det drejer sig om Dignitas, der slog danske TDJSF 2-0, og Copenhagen Wolves, som sendte E-Frag.Net ud med en sejr på 2-1 i kampe.

Det betyder, at de begge er gået videre til kvartfinalerne, men det kræver, at holdene vinder semifinalerne også, hvis de vil have en af de to billetter, som der er på højkant i den første af to europæiske kvalifikationsrunder.

Esportsmagasinet følger holdenes kampe resten af søndagen, og forhåbentlig får vi endnu et dansk hold med til DreamHack i Malmø, hvor Astralis allerede er kvalificeret via direkte invitation.

Næste europæiske kvalifikationsrunde til DreamHack i Malmø spilles i næste weekend den 19. og 20. marts.

Skriv et svar