Billedet er ikke relateret til sagen. Se spillernes egne billeder i artiklen. Billede: Pixabay.com

Skodhotel: CS:GO-spillere mødt af rotter, skimmelsvamp og brunt badevand

Rotter, skimmelsvamp og brunt badevand er bare nogle af de ting, som flere hold har oplevet, efter at de er tjekket ind på det hotel, som den kinesiske kæmpeturnering WESG havde booket til dem.

– Skrevet af William Demant

Selvom WESG kan prale af en præmiepulje på 1,5 millioner dollars – den største nogensinde i CS:GO – er der noget, der tyder på, at de burde have brugt nogle af pengene på at indlogere spillerne i lidt mere passende rammer. På Twitter raser spillerne mod turneringen og hold melder om elendige forhold.

Rotter i restauranten

Det er Hell’s Kitchen-lignende tilstande, som ‘mixwell’ har oplevet, efter han sammen med sit hold tjekkede ind på hotellet.


Skimmelsvamp på værelset og brunt badevand

Også ‘OCEAN’ fra subtLe har på Twitter givet udtryk for, at det er det dårligste hotel, han nogensinde har boet på.

Cloud9 booker nyt hotel for egen regning

Cloud9 var et af de første hold til at ankomme til turneringen, men det tog dem ikke lang tid førend, de var ude igen. Mens noget kunne tyde på, at ‘mixwell’ og hans hold bliver boende i de usle omgivelser, tog det ifølge ‘RUSH’ ikke de amerikanske Major-vindere mange timer at få booket et nyt hotel.

Der er stadig fuld gang i Twitter, så vi har nok endnu ikke hørt det sidste i sagen om de dårlige hotelforhold. Stay tuned!

Skriv et svar