Sådan ser spillerummet med skolens computere ud på Game College. Foto: Game College.

Skole tilbyder komplet pakke: Sats på esport og få en uddannelse

På Game College kan du satse 100 pct. på din esportskarriere, hvor du sammen med 25 andre træner op til 30 timer på en uge, mens du får en gymnasieuddannelse.

Sponsoreret artikel

I disse dage er der ansøgningfrist for at søge ind på diverse ungdomsuddannelser, og hvis du endnu ikke helt har fundet ud af, hvad du gerne vil, og du brænder for esport, skal du tage et kig på Game Sport College i Grenaa.

Her tilbyder skolen nemlig den komplette pakke til esportsinteresserede unge, som skal i gang med en HHX, HTX, EUX-business eller EUD-business. Det er samtidig lige meget, om du bor i nærheden af Grenaa, fordi Game Sport College har nemlig topfaciliteter til de elever, som gerne vil bo på skolens college, og det kan gøres helt ned til 2.500 kroner om måneden.

Game Sport College begyndte allerede i sommeren 2017 at tilbyde esportslinjer på deres ungdomsuddannelser, og Søren Hofmann, der er innovationschef på uddannelsen, fortæller, at året har det første år med esport er gået over al forventing.

“Vores CS:GO-hold præsterede at blive nummer to til TPNG og har virkelig formået at vise deres navn ved flere lejligheder. Samtidig har vi haft rigtig mange forbi skolen, som har været interesseret i vores esportslinje, og interessen for vores camps i diverse ferieuger har også haft en stor interesse,” siger Søren Hofmann.

Derfor fortæller innovationschefen også, at efterspørgslen på skolens pladser er steget frem mod det kommende skoleår, hvor antallet af ansøgere er steget i forhold til sidste år.

Det betyder også, at Game Sport College har hævet baren for, hvad der et for nogle elever, der bliver optaget på skolens esportslinje i det næste skoleår.

“Til sommer sætter vi baren endnu højere, hvor vi går efter at finde de 30 bedste esportselever til det nye skoleår. Det skal være 30 elever, som både er uddannelsesparate og har store ambitioner på esportsområdet. Det betyder også, at vi holder tilmeldingen åben lidt endnu for at sikre os, at vi ikke lukker dørene for et oplagt talent,” siger Søren Hofmann.

Træningsfaciliteterne er også helt i top hos Game Sport College, hvor esportseleverne har det bedste udstyr stillet til rådighed, så mulighederne for at udvikle sig bedst muligt er til stede.

Søren Hofmann fortæller, at træningsmængden for esportseleverne varierer en smule, fordi der er i nogle periode vil blive trænet meget intenst, mens der i travle skoleperiode bliver trænet mindre.

”Vi træner i gennemsnit 10-12 timer om ugen. Der vil være nogle uger, hvor der er terminsprøver eller eksaminer. Men andre uger træner vi måske tæt på 30 timer, fordi vi har bootcamp eller lignende. Og de her bootcamps kommer vi til at holde i nogle weekender, hvor man kan skralde igennem,” siger Søren Hofmann.

Tilmeldingfristen til Game College er officielt den 15. marts, men Søren Hofmann fortæller som nævnt, at man har lidt ekstra dage at løbe på. Du kan læse mere om uddannelsen her.

 

Skriv et svar